Moja dziewczyna jest chyba androidem. Przekazała mi ostatnio telefon do ręki mówiąc „To mój ojciec”.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-28, 18:46
nie chcę Cię smucić, ale masz dziewczynę androida. niepodważalne fakty, przykro mi..
konto usunięte
2013-06-28, 19:50
Nie czasem cyborg?
ADR
2013-06-30, 11:05
thelonelyisland - Threw It On The Ground?
A ojciec mówi : słuchaj szmaciarzu spróbuj tylko choćby sprośnie pomyśleć o mojej córce a zajebię cię piłą motorową , potnę i poleję resztki świńskim smalcem . Allach akbar . Zrozumiałeś psi k🤬sie ?
---- zrozumiałem , allach akbar , laska masz tu swój telefon .............................................. I JUŻ GO NIE MA
konto usunięte
2013-06-30, 11:14
dobrze, że nie jest symbianem
The lonely island - Threw it on the ground - 1:08 / plagiatorska paroowo
konto usunięte
2013-06-30, 11:28
Jaka dziewczyna? Chłopaku, zejdź na ziemię...
Ha ha na telefonie pewnie miała zdjęcie swojego taty, a ty pomyślałeś że telefon to jej ojciec ha ha