Krótki film stworzony przez Grupę " Projekt Nasłuch" zainspirowany karierą Andrzeja Gołoty.
według mnie najlepszy ciężki w historii Polski.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-05-27, 23:46
Świetny bokser tylko nie odszedł w momencie kiedy stał na piedestale
Gołota był według mnie najlepszym bokserem z naszego kraju. Szanuję go choć czasami ponosiły go emocje a czasami wydaję mi się że sprzedawał walki bo inaczej pojedynku z Bowem nie umiem wyjasnić. Niestety przyszło mu wystepować w czasach naprawdę wybitnych i bardzo mocnych bokserow co przełożyło się na brak pasa mistrzowskiego.
O, Endriu Golara. Ten profeszynal fajer.
uwielbiałem typa.
Endriu- ostatnia nadzieja białych, zawsze postawie piwo!
konto usunięte
2012-05-28, 1:20
"trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejśc"
niepokonanym
Pamiętam, kiedy całą rodziną czekaliśmy na te walki Andrzeja niekiedy do 3-5 rano, wg mnie żaden inny sportowiec nie mobilizował narodu do kibicowania, wyczekiwania, nie dawał takich nadziei i emocji jak Endriu. Ech...
Serce miał do walki wielkie, niestety miał za słabą psychikę i w kluczowych momentach siadał - np. bezsensowne bicie tego czarnego po jajach.
Jak to się mówi - Gołota to jedyny bokser, który ciosy rywala blokował szczęką...
konto usunięte
2012-05-28, 2:52
SZPILA ma 6 czerwca sparing zobaczymy co pokaże.
konto usunięte
2012-05-28, 8:14
konto usunięte
2012-05-28, 8:48
konto usunięte
2012-05-28, 10:44
Jackyll odpłyń... odejdź bo na prawdę, twa wiedza jest znikoma na temat Andrzeja i tego co osiągnął... ale co ty możesz o tym wiedzieć skoro masz 14 lat i walke z bowem oglądałeś na yt... Andrzej z tamtych czasów adamka,wacha,sosnowskiego dostawał na spary...
Jackyll już widzę ciebie w ringu z Tysonem ile byś tam postał z 2 sekundy? Andrzej osiągnął wiele dla polski bo dzieki niemu usłyszano o nas w USA a ty co zrobiłeś dla naszego kraju po za tym że marnujesz powietrze ?