👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i kolejny dowód na to że spa działa odmładzająco.
"Jak zdjąłem te stringi......
"Jak zdjąłem te stringi......

Grabowski daje rade wszędzie i w kiepskich i pit bullu. Powtarzając za Foremniak chylę czoła jego talentowi.

Skrót od "według" piszemy bez kropki. Jak każdy inny, który kończy się na ostatnią literę skracanego wyrazu.

tytanowy_janusz napisał/a:
Skrót od "według" piszemy bez kropki. Jak każdy inny, który kończy się na ostatnią literę skracanego wyrazu.

Sadistic, Co wnosisz swoim komentarzem?
Obvious byłoby wtedy, gdyby uploader nie zrobił błędu.
Ja rozumiem, że sadistic.pl, ale jako polonista widocznie mam fetysz do szukania błędów językowych i interpunkcyjnych.
Jak widać - dla uploader'a - zasada stosowania kropek przy skrótach wgl. nie istnieje.
Obvious byłoby wtedy, gdyby uploader nie zrobił błędu.
Ja rozumiem, że sadistic.pl, ale jako polonista widocznie mam fetysz do szukania błędów językowych i interpunkcyjnych.
Jak widać - dla uploader'a - zasada stosowania kropek przy skrótach wgl. nie istnieje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie