No i kolejny dowód na to że spa działa odmładzająco.
"Jak zdjąłem te stringi......
"Jak zdjąłem te stringi......
podpis użytkownika
na żywo jestem brzydszy i nie noszę peleryny

Grabowski daje rade wszędzie i w kiepskich i pit bullu. Powtarzając za Foremniak chylę czoła jego talentowi.

nie dość że ze trzeci raz tu to widzę to jeszcze sadystyczne w *h🤬j

swater napisał/a:
nie dość że ze trzeci raz tu to widzę to jeszcze sadystyczne w *h🤬j
A nas w c🤬j obchodzi twoja opinia, oraz to ile razy widziałeś ten filmik

Skrót od "według" piszemy bez kropki. Jak każdy inny, który kończy się na ostatnią literę skracanego wyrazu.
podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?
polskie stand-up są strasznie c🤬jowe. prawie tak c🤬jowe jak polskie kabarety, które są bardzo c🤬jowe. Ogólnie polski humor w telewizji jest c🤬jowy
tytanowy_janusz napisał/a:
Skrót od "według" piszemy bez kropki. Jak każdy inny, który kończy się na ostatnią literę skracanego wyrazu.

"polskie stand-up są strasznie c🤬jowe. prawie tak c🤬jowe jak polskie kabarety, które są bardzo c🤬jowe. Ogólnie polski humor w telewizji jest c🤬jowy"
To wyp🤬alaj do afryki, tam mają na pewno lepsze.
To wyp🤬alaj do afryki, tam mają na pewno lepsze.
Sadistic, Co wnosisz swoim komentarzem?
Obvious byłoby wtedy, gdyby uploader nie zrobił błędu.
Ja rozumiem, że sadistic.pl, ale jako polonista widocznie mam fetysz do szukania błędów językowych i interpunkcyjnych.
Jak widać - dla uploader'a - zasada stosowania kropek przy skrótach wgl. nie istnieje.
Obvious byłoby wtedy, gdyby uploader nie zrobił błędu.
Ja rozumiem, że sadistic.pl, ale jako polonista widocznie mam fetysz do szukania błędów językowych i interpunkcyjnych.
Jak widać - dla uploader'a - zasada stosowania kropek przy skrótach wgl. nie istnieje.
podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?