👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Amerykę odkrył... Powtarzam to w kółko każdemu, od kiedy wybuchł szał na jaranie sie islamem.

Bongman, weź coś napisz, jakiś dowcip czy coś, bo ostatnio nic od Ciebie nie ma i jakoś nudno się robi.. ("mówie" całkiem poważnie)

dziękuje Bogu, że zbyt rasistowskim i nie mamy takiego syfu jak na zachodzie
Wole żyć w biednej białej Polsce niż w bogatej kolorowej Anglii poza tym wole polskie gówno w polu niż fiołki w Neapolu.

@Gebofon
Jestes z polwyspu indyjskiego badz Iranu? Bo to wlasnie tam zyja sobie Ariowie, a ze Hitler byl idiota ktory nie za bardzo sam wiedzial o co mu chodzi no to nazwal swoj narod bo nie mial lepszego pomyslu.
A tak wyglada prawdziwa kobieta aryjska
Jestes z polwyspu indyjskiego badz Iranu? Bo to wlasnie tam zyja sobie Ariowie, a ze Hitler byl idiota ktory nie za bardzo sam wiedzial o co mu chodzi no to nazwal swoj narod bo nie mial lepszego pomyslu.
A tak wyglada prawdziwa kobieta aryjska

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie