Zmarł Andrzej Turski.
Były dziennikarz i prowadzący "Panoramę" w TVP2 miał 70 lat. O śmierci poinformował TVP Info.
Na początku grudnia trafił on do szpitala. Turski nie odzyskał przytomności. Przyczyną hospitalizacji był zawał. Prawdopodobną przyczyną zawału - pomówienie go o prowadzenie Panoramy po pijaku, którego dopuścili się na swoich portalach bracia Karnowscy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-12-31, 12:57
a ja myślę że zawał był dlatego bo nie posłuchał premiera Tuska i nie poszedł na emeryturę w wieku 67lat tylko pracował dalej ... a podobno Tusku taki zły
czy tylko ja kojarzę Turskiego z "7 dni Świat", ale jeszcze ten ze starą czołówką z początku lat 90-tych?
konto usunięte
2013-12-31, 14:09
@samolot1993
lekka śmiechawa
a może on zwyczajnie chory jak Kwas ;] ta filipińska choroba ;]
konto usunięte
2013-12-31, 14:27
konto usunięte
2013-12-31, 14:33
i tu sie pojawia dylemat. dać piwo czy nie?? niby dobry artykuł bo inaczej bym sie nie dowiedział ale dać browareka nie wypada....
konto usunięte
2013-12-31, 14:41
Pomówienie goni pomówienie a dalej wierzysz w maybacha rydzyka? Toś idiota.
W ogóle mnie nie dziwi, że mógł się przejąć pdobnym pomówieniem tymbardziej że trudno byłoby udowodnić komukolwiek że te dwa gamonie sie myliły nie opowiadając przy tym o swojej chorobie i przyznając sie do swojej niemocy co dla człowieka z klasą pokroju Turskiego mogło być osobistą porażką. Być może powinien odejść kiedy zaczęły sie jego problemy zdrowotne ale czy ktokolwiek z was nie spedziłb ostatnich lat może miesięcy życia robiąc to co lubi robić? Niektorzy ludzie czują sie bezwartościowi na emeryturze.
Szkoda, jeden z niewielu dobrych polskich dziennikarzy. Teraz tylko młodzi którzy za wszelką cenę chcą się pokazać, a nawet nie bardzo mają czym zabłysnąć...
konto usunięte
2013-12-31, 16:01
konto usunięte
2013-12-31, 16:24