Zmarł Andrzej Turski.
Były dziennikarz i prowadzący "Panoramę" w TVP2 miał 70 lat. O śmierci poinformował TVP Info.
Na początku grudnia trafił on do szpitala. Turski nie odzyskał przytomności. Przyczyną hospitalizacji był zawał. Prawdopodobną przyczyną zawału - pomówienie go o prowadzenie Panoramy po pijaku, którego dopuścili się na swoich portalach bracia Karnowscy.
k................1
2013-12-31, 10:43
Za 1 razem przeczytałem Andrzej Tusk xD
z bliźniakami zawsze są problemy.
Telewizja chce także, by "obydwoje z ubolewaniem oświadczyli, że zawarte w artykule informacje były nierzetelne i niepoparte faktami i przyznali, że nie mieli żadnych podstaw do formułowania tezy o pozostawaniu Andrzeja Turskiego pod wpływem alkoholu w trakcie prowadzenia Panoramy 30 listopada 2013 r."
Czytaj więcej - kliknij tutaj
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Jak nie był naj🤬y to o co się spinał?
Cytat:
Prawdopodobną przyczyną zawału - pomówienie go o prowadzenie Panoramy po pijaku, którego dopuścili się na swoich portalach bracia Karnowscy.
hahahahaha
k🤬a
trzymajta mnie.
Jak jakieś pomówienia wywołują u starego dziadziusia zawał to trzeba było już wczesniej zrezygnować a nie ciągnąć po kilkanaście tys pensji za dukanie wiadomości.
Nigdy typa nie lubiłem, jak tych wszystkich k🤬iszonów dziennikarskich.
Jeszcze para Lisów, Jaro Gugała z polszmatu, połowa tvnu i mój swiat stanie się kolorowy.
Ekspertem napisał/a:
Zmarł Andrzej Turski.
Obrazek
. Prawdopodobną przyczyną zawału - pomówienie go o prowadzenie Panoramy po pijaku, którego dopuścili się na swoich portalach bracia Karnowscy.
Obrazek
Chyba ktoś za dużo tvn ogląda i gównianej czyta! Szkoda pana Turskiego bo był mega porządnym dziennikarzem, ale stwierdzenie, że miał zawał bo ktoś go pomówił

Brak słów. Koleś po prostu był ciężko chory, rak, problemy z sercem i wyszło jak wyszło
k................1
2013-12-31, 11:02
Teraz TVP stawi się w roli ofiary i przybędzie im zmanipulowanych debilów (widzów).
E................m
2013-12-31, 11:07
dzarul, cenius,
Walczył z nowotworem, miał cukrzycę i był pracoholikiem, to wszystko prawda. Dziwne jednak że dostał zawał dzień po publikacji braci Karnowskich.
Myślicie że pomówienie schorowanego dziennikarza, który przez całe życie unikał skandali i był profesjonalistą w każdym calu nie odbiło się na jego zdrowiu i nie stanowiło jednej - być może głównej - przyczyny zawału?
s................r
2013-12-31, 11:12
Panorama bez Pana Turskiego już nie będzie taka sama
w................1
2013-12-31, 11:20
I co z tego, że wypił jednego przed programem? To nie kontroler lotów ani neurochirurg. Księża też piją na mszy, a większość przed i po. Wielki szacunek dla pana Andrzeja, bo niewielu już potrafi prowadzić program telewizyjny z taką klasą.
F................t
2013-12-31, 11:32
Turski był jednym z ostatnich dziennikarzy starej szkoły. Teraz zostanie nam jedynie oglądanie przygłupawych i pusto śmiejących się prezenterek. No i krasków, lisów i podobnych, bo tego tałatajstwa sie chyba nigdy nie pozbędziemy.
o................9
2013-12-31, 11:51
PiSowskie ścierwa
l................9
2013-12-31, 12:05
ten z lewej wygląda jak arabek a ten z prawej jak cygan...albo na odwrót