Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
NataliaW 2020-03-10, 1:45 9
tarcer123 napisał/a:

Niech swiadectwem pisu i maliniaka bedzie to ze glosuja na nich matoly z podstawowym, ludzie ze wsi i patologia. Jak slysze pis i duda to mam mdlosci. Tak zle w naszym kraju jeszcze nie bylo. Ludzi mozna kupic za niewielki socjal typu 500plus na ktory skladaja sie uczciwie pracujacy. Jak taka dobra partia to niech ze swoixh dadza. A nie podnosza skladkk zus itd.

Otóż tumanie tam gdzie wybory wygrywa PIS jest na ogół mniejsza przestepczosc, większa zdawalnosc matur, mniejsza ilość rozwodów, większą ilość karier, nawet ilość antyszczepionkowcow jest mniejsza. Sprawdź to sobie sam debilu jak nie wierzysz
A że wyborcy PO są wykształceni ponad miarę to ci powiem, że ukończyć politologię to byle debil potrafi, takie czasy że ludzie są wykształceni ponad własną inteligencję. Dzis byle debil książki pisze , a mało kto czyta.
Zgłoś
igorzasty18 2020-03-10, 2:07 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2020-03-10, 3:32 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PersivalusPerwersalus 2020-03-10, 5:58
PIS and love

Zgłoś
teściowa 2020-03-10, 6:33 1
znacie ten tekst? nie ufa sie osobie co ma cipe na brodzie
Zgłoś
parolpl 2020-03-10, 7:30 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem