👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja uważam, że każdy jest lepszy od dudy...
No może z wyjątkiem kononowicza...
No może z wyjątkiem kononowicza...
Niech swiadectwem pisu i maliniaka bedzie to ze glosuja na nich matoly z podstawowym, ludzie ze wsi i patologia. Jak slysze pis i duda to mam mdlosci. Tak zle w naszym kraju jeszcze nie bylo. Ludzi mozna kupic za niewielki socjal typu 500plus na ktory skladaja sie uczciwie pracujacy. Jak taka dobra partia to niech ze swoixh dadza. A nie podnosza skladkk zus itd.
cesarz1982 napisał/a:
Duda lepszy niż tych trzech pedałów
A ty masz rozdwojenie jaźni...
....albo pół mózgu...
Coś czuje że typ nie raz dostał rykoszetem.... Wojna polsko-polska zbiera kolejne ofiary w śród cywili i ludzi

silwerbalk napisał/a:
Coś czuje że typ nie raz dostał rykoszetem.... Wojna polsko-polska zbiera kolejne ofiary w śród cywili i ludzi
Ostatnio oglądałem o tym zjawisku materiał na youtubie na kanale wojna idei, postanowiłem że więcej już nie dam się sprowokować i nie będę toczyć piany, bo to woda na ich młyn.
Nie ma sensu wzburzać się i tracić energię, moje oburzenie umocni tylko przekonanie żelaznego elektoratu o swojej racji.
A tych bezkrytycznych wyborców ma przecież PiS najwięcej.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie