Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:27
Losblo232 Wczoraj 18:56 3
Pijanego typa spacyfikować a tych z że stop pup ochraniać
Zgłoś
Mieto-68 Wczoraj 19:10 47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
teleimpact Wczoraj 19:31 14
Króciutko a ten z drogówki to chyba jakiś niedorozwinięty, pewnie dorabia na wykopie jako moderator bo mam dałna
Zgłoś
syn_plebana Wczoraj 19:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Con4terPro96 Wczoraj 19:49 1
Zgłoś
Geraldinio Wczoraj 19:58 3
zajebiście gnoja spacyfikował. W normalnym kraju dostałby premię, ale znając nasz kraj z dykty dostanie naganę za nieproporcjonalne użycie siły.
Zgłoś
franekdh Wczoraj 20:14 5
Widać, że lubi swój radiowóz.
Zgłoś
Nome Wczoraj 20:15 1
Kiedyś bardzo dawno temu pewien pijaczek ubliżał panom policjantom, od najgorszych, naprawdę, ludzie do niego mówią: "Pan się uspokoi, bo pana zamkną", a pijaczek na to: "Ja chcę żeby mnie zamknęli, ale oni nie chcą!"
Zgłoś
turor Wczoraj 20:32 4
Losblo232 napisał/a:

Pijanego typa spacyfikować a tych z że stop pup ochraniać

Jak wytrzeźwieje to ci ojca wypuszczą....
Zgłoś
Baronessa Wczoraj 21:13 1
Elegancko w niego wjechał. Chyba cios na tętnicę szyjną wleciał...

teleimpact napisał/a:

Króciutko a ten z drogówki to chyba jakiś niedorozwinięty, pewnie dorabia na wykopie jako moderator bo mam dałna

Dałna masz? Współczujemy, ale ja bym na twoim miejscu się tym nie chwalił...
Zgłoś
Lukash2107 Wczoraj 21:39
Młoda krew.Jeszcze zobaczy że sie nie opłaca
Zgłoś
MorycSzewas Wczoraj 22:40
Zgłoś
elim Wczoraj 22:57
Pan sierżant to jednak fachowiec jest, takich właśnie nam policjantów potrzeba, a nie pierdoły w kamizelkach.
Zgłoś
Długopłetwiec Wczoraj 23:02 1
Jaki odważny , bochater za pińć groszy. W ciul z nimi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem