Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kici-Kici 2024-12-06, 16:38 5
...albo wraca zmęczony po całym dniu niewolniczej pracy, do której zmusza go system i 'pada na ryj'.
Zgłoś
Fx12 2024-12-06, 16:50 3
Janek Wiśniewski padł.
Zgłoś
baronturbina 2024-12-06, 18:46 1
@dżonyłojlker stary żyjesz?

[ Dodano: 2024-12-06, 18:47 ]
O k🤬a nie ma dżonego! Andrzejki weszły a koleś do rana leżał
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2024-12-06, 23:08 2
Panie i panowie (i inne baśniowe stwory) bądźmy ze sobą szczerzy, 99% z nas była chociaż raz w podobnym stanie.
Zgłoś
BigLebovsky 2024-12-06, 23:12 3
Stacja 18sta
Niderlandczyk upada po raz drugi.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-12-07, 18:34 1
To chore wyśmiewać ofiary huraganów i trzęsienia ziemii.
Zgłoś
ibrahim 2024-12-07, 19:09
Zazdrościcie widzę, że w końcu coś dobrego mu polali, a nie jakąś lurę z pleśnią, jak w Polskich sklepach.
Zgłoś
Jarazz 2024-12-08, 18:47
Już go chcieli zaprosić na after-party, ale się schował. Taki psotnik z niego.
Zgłoś
Folur 2024-12-13, 17:17
jeszcze cieply, tylko brac
Zgłoś
Hyperion 2024-12-20, 17:35
Niechaj pierwszy rzuci kamieniem, kto nigdy będąc pod wpływem sobie mordy o bruk nie obił.
Zgłoś
mireczek86 2024-12-22, 19:19
Miałem tak na schodach po wigiliówce dawno temu. rano sąsiad się pyta czy nie zmarzłem pod kaloryferem, pewnie ostatni dzień pray miałem bardzo ciężki ja wstawając czując że dynia mi śpiewa, zaraz pęknie głowa, stwierdziłem że musiał wczoraj przedzwonił o kaloryfer, na to sąsiąd Pan jeszcze sie nie obudził to kac morderca, odparłem mu że odpłace się mu tabletką, może piwem albo maślanką jeszcze nie wiem narazie muszę wstać i sobie przypomnieć czy kuple z pracy podrzucili mnie pod właściwy blok i klatkę.....
Zgłoś