Andy Hug
konto usunięte
• 2012-08-05, 14:03
Jeden z najlepszych fighterów
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kyokushin dobra rzecz. Andy Hug wymiatał ale szkoda, że tak krótko pożył. Piwo!
Bezimienni - Walka
konto usunięte
2012-08-05, 19:26
Nie ma piwa za kijową muzykę
konto usunięte
2012-08-05, 19:43
kpaxian napisał/a:
Nie ma piwa za kijową muzykę
odezwał się obrośniety tłuszczem z pianą na gębie i pryszczatym ryjem zakompleksiony nastolatek który jedyne co potrafi to uprawianie keyboardingu ( totalną głupote nadrabia sprawnym poruszaniem się po klawiszach ). już byś chociaż głosu nie zabierał bo widać nie czujesz mocy drzemiącej w tym kawałku .
co w nim takiego najlepszego?
konto usunięte
2012-08-05, 21:10
up rozbawiłeś mnie
dam CI piwo
W połowie filmiku było napisane, że zmarł w 2000 roku. Ku mojemu zdziwieniu walczył nadal - co pokazuje filmik ;p
Juz chcialem sobie poogladac jak to kiedys sie naparzal ale jakis debil musial nagrac na to gnojkow bez zebow... porazka.
Filmik super... muzyka kijowa .
Ps. Mozecie mnie hejtowac , wisi mi to
konto usunięte
2012-08-05, 22:13
konto usunięte
2012-08-05, 22:15
up
no widzisz najwidoczniej ten ktoś jest tak samo kreatywny jak ja : )
to że on wczoraj napisał nie znaczy że jest twórcą tego określenia
pozdrawiam
konto usunięte
2012-08-05, 22:28
@okar19 chyba popełniłeś czeski błąd przy podawaniu wieku, bo powinno być 13 nie 31. A odnośnie Twoich żałosnych wywodów, to wyluzuj czasem, bo nie dożyjesz testów gimnazjalnych