Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Wydział mechatroniki, matematyka, ćwiczenia.

Za oknem trwa jakaś budowa lub malowanie ścian. prowadzący rozwiązje zadanie na tablicy. Nagle zza okna słychać krzyk jakiegoś robotnika:
- Zbyszek, k🤬aaa, źle to robisz!
Wtem prowadzący odchodzi troche od tablicy i patrzy się na nią krótką chwile i mówi:
- nie no, k🤬a, dobrze jest

i kontynuuje zajęcia

Podczas laborki z PKT jednemu ze studentów zadzwonił telefon. Jako dzwonek miał ustawiony charakterystyczne nagranie "dzień dobry" wypowiadane przez Czesia - bohatera popularnego w owym czasie serialu animowanego "Włatcy Móch". Prowadzący rozejrzał się po sali i pyta:
- kto to?
Studenci zachowując solidarność z kolegą nie wskazali winnego, ale ktoś żartem powiedział:
- Czesio-
Na co wykładowca:
- No ja wiem, że Czesio! I pytam, kto ma taki fajny dzwonek, bo chciałbym, żeby mi też przesłał.

Matematyka, Analiza Mat. I, MiNI

Początek zajęć, wszyscy szumnie rozmawiają, mimo, że powinna trwać już Analiza. Prowadzący wstaje i przechodzi między ławkami. Najpierw w pierwszym rzędzie, szum nieco ucicha. Potem w drugim rzędzie... /rozmowy powoli cichną/ aż gdy dr przechodzi pomiędzy ostatnimi ławkami następuje kompletna cisza i wszyscy z zaciekawieniem obserwują poczynania prowadzącego. W tym momencie prowadzący tako oto rzecze:
- Nie jest to jeszcze udowodnione fizycznie, ale ja tak chodząc między ławkami pochłaniam hałas"
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-10-10, 17:21 1
Za co te piwa?! :O
Zgłoś
kamil.hasta 2014-10-10, 17:29 5
kilka lat temu na grafice dostaliśmy jakiś detal, mieliśmy go rozrysować w rzutach a potem każdy oddzielnie spowiadał się prowadzącemu gdzie co jak i czemu. przyszła moja kolej, dałem kartkę, dałem przedmiot profesor pooglądał, spojrzał na przedmiot, na kartkę, ołówkiem wskazał otwór i pyta "co to jest?". na to ja - "dziura!". "Dziurę to ty masz w dupie! won z klasy".
i tym sposobem do końca życia pamiętam, że otwór to otwór.
Zgłoś
fabiothethird 2014-10-10, 17:40 11
Czesio więcej razy zrobił ludzi w jajo

Zgłoś
Sonal 2014-10-10, 18:00 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-10, 18:43 3
@up- tez mnie to wkurza
historie z "rodzynki"
i może jeszcze trochę historii" których nikt nie zna i na pewno przejdzie jako własna" bash
Zgłoś
el_KooBa 2014-10-10, 19:07 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-10, 19:21 1
Zgłoś
ulifont 2014-10-10, 19:26 1
0statniSprawiedliwy
Nie będę Ci mówić co masz robić!
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-10, 20:08 1
Kiedyś nauczycielka od historii żeby wyciągnąć kolegom oceny na semestr wzięła ich na spytki. Historia nie była ulubionym przedmiotem tych kolegów, zatem odpowiadali na pytania nieco wykrętnie i nie na temat. Nauczycielka starszej daty, pochodzenia z za Buga nie nauczyła się nigdy poprawnej wymowy głoski "Ł", wygłaszała takie przełamane "L". Zirytowana kompletną niewiedzą przepytywanych wybuchła i rzekła "CHŁOPCY, JA WAM LASKI NIE ROBIĘ!!!" Sala 33 facetów w śmiech, a oni na to "wiemy" na tym zajęcia z historii tego dnia się zakończyły.
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2014-10-10, 20:13 1
Zgłoś
Tricc 2014-10-11, 9:49
@adrer Pozdrowienia z WMI UAM

i jeden z żartów doktora od @adrer:
Co to jest? Wchodzi do głowy jednym uchem i wychodzi drugim?

-
-
-
-
kilof
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem