Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Angielski policjant
Ludomir • 2010-09-05, 22:03
Pozwól że odprowadzę cie do twojej celi...

Sierżanta Marka Andrewsa czeka rozprawa w sądzie za to co zrobił na powyższym nagraniu, jest to nagranie z kamer jakie były na komendzie polcji w Wiiltshire.

podpis użytkownika

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Zgłoś
ungubungu 2010-09-05, 22:13 4
Normalka. Pies pewnie z 15letnim stażem musi się czasem wyżyć. Nie jestem żadnym osobnikiem JP, ale to właśnie takich "policjantów" nazywa się j🤬ymi psami. Na dodatek debil, bo na pewno wiedział, że będzie nagrany na kamerach.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-05, 22:14
Samiec Alfa. Za szmaty i do pierdla. Podziwiam lecz nie zazdroszczę...
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-05, 22:15 1
ungubungu napisał/a:

Normalka. Pies pewnie z 15letnim stażem musi się czasem wyżyć. Nie jestem żadnym osobnikiem JP, ale to właśnie takich "policjantów" nazywa się j🤬ymi psami. Na dodatek debil, bo na pewno wiedział, że będzie nagrany na kamerach.

W każdej pracy każdego mogą ponieść nerwy, jeden ustawi denaturat na półkę z mlekiem inny p🤬lnie aresztanta o glebę.
Konsekwencje jednak bywają różne.
Zgłoś
Thunderdome 2010-09-05, 22:16 7
@up nie chcialbym abys mi mleko pod dom przynosil...
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-06, 12:51 1
Policja musi być harda
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-06, 19:26
~Lashlo
W każdej pracy każdego mogą ponieść nerwy, jeden ustawi denaturat na półkę z mlekiem inny p🤬lnie aresztanta o glebę.
Konsekwencje jednak bywają różne

To co jesli cie dobrze zrozumialem to jak mam zly dzien w pracy to zpuszcze komus wp🤬l i nic sie nie stanie bo mialem zly humor posluchaj sie czlowieku pewnie nigdy w morde nie dostales pozadnie albo za darmo a zreszta moge sie zalozyc ze masz max 16lat
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-06, 19:43
co bym zrobil na jej miejscu? zaj🤬 bym sk🤬ysyna z pelna swiadomoscią ze robie zle i ze pojde za to siedziec, ale godnosc to godnosc
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-06, 19:57 2
3iern4 napisał/a:

To co jesli cie dobrze zrozumialem to jak mam zly dzien w pracy to zpuszcze komus wp🤬l i nic sie nie stanie bo mialem zly humor posluchaj sie czlowieku pewnie nigdy w morde nie dostales pozadnie albo za darmo a zreszta moge sie zalozyc ze masz max 16lat

Na przyszłość używaj znaków interpunkcyjnych i diakrytycznych, bo czytanie tego co piszesz boli.
Zgłoś
theparowczak 2010-09-06, 20:12 2
Teraz juz wie ze powinna siedziec w kuchni
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-06, 20:32
ale bym sk🤬ysynowi naj🤬 .
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-06, 20:57 1
@up
policjantowi? yah, siureli.
Zgłoś
mtbmichal 2010-09-07, 0:35
A już myślałem, że będą cycki
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2010-09-07, 2:11 1
Zgoda, widać, że funkcjonariusz szedł na pełnej k🤬ie, ale jedyne jego niedopatrzenie, jakie zauważyłem, to fakt, że gdy kobieta usiadła, nie założył jej "motyla" (wykręcona ręka za plecy) - wówczas najprawdopodobniej odprowadzenie do celi byłoby o wiele bardziej humanitarne. Ale jak głupia kobieta siadła na tyłek, zamiast grzecznie udać się tam, gdzie pan władza prowadzi, to niech się nie dziwi, że była wleczona niczym worek kartofli i że potrzeba umiejscowienia jej w celi wymusiła na funkcjonariuszu użycia ciut większej siły, niż ma to miejsce zazwyczaj.
Post scriptum: nie zdziwię się, jeśli za chwilę zacznie się zmasowana obława wszystkich "policjojebnych" na moją osobę.

podpis użytkownika

Post mortem per rectum
Zgłoś
arkadi 2010-09-07, 10:56
Płeć ziembix
ale bym sk🤬ysynowi naj🤬 .

gówno byś zrobił
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie