👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

omg jaki człowiek pierwotny, i fight, i fight, i eat, i pudzian, i eat, i fight
ręce opadają, jak się was czyta... facet specjalizuje się w sportach siłowych i jest w tym dobry... czy również drwicie z Tesli, czy Newtona, z uwagi na ich wątła posturę ciała?

Pudzian to wcale nie taki prymityw bo nie wiem czy wiecie ale ma on skończone studia. Ale tak BTW to nie wiem co to za studia jak angielskiego tam nie uczą

Krzysztof_Jarzyna napisał/a:
Napalm jestes jeszcze wiekszym kiepem niz Pudziek
Muszę przyznać, że Twoja elokwencja wywarła na mnie, człowieka pochodzącego ze wsi ogromne wrażenie, no cóż... proweniencja wymusza na nas stosowną postawę, nie prawdaż Panie Warszawiaku?

nawet nie słuchał co mu dziennikarz mówił, bo by nie zrozumiał tylko swoje: 'ein hundert twenty procent'

Napalm napisał/a:
ręce opadają, jak się was czyta... facet specjalizuje się w sportach siłowych i jest w tym dobry... czy również drwicie z Tesli, czy Newtona, z uwagi na ich wątła posturę ciała?
Tak, Platon np. miał budowę ciała atlety.
Z tym że posturę i ciało to każdy debil może sobie wyrobić, a każdy sportowiec intelektu sobie nie wyćwiczy. Wtedy najlepiej siedzieć cicho. Jakby ludzie o wątłej posturze brali się za ciężary to też by z nich drwiono. Tak samo jak drwi się z ludzi którzy myślą, że w walce wręcz liczy się tylko siła.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie