👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Teraz już pewnie umie powiedzieć po angielsku Tanio skóry nie sprzedam. Może wtedy myślał, że "I fight
ein hundert twenty procent
" to właśnie ten tekst o skórze!

i tak mówi lepiej po angielsku niż 95% Polaków, albo połowa maturzystów z angola ;p
A wy co? Tylko krytykować potraficie. A spacer drwala chociaż przeszliście?
A oto największe perełki
to coś na początku to jakaś mandaryna jest...spiew powala...

to coś na początku to jakaś mandaryna jest...spiew powala...

Spacer drwala jest właśnie dla takich mięśniaków jak Pudzian. Ja pracuję wykorzystując mózg

Mr Bean napisał/a:
A wy co? Tylko krytykować potraficie. A spacer drwala chociaż przeszliście?
Fanboy Pudziana ?
Spacer farmera chyba
Basika063 napisał/a:
Spacer drwala jest właśnie dla takich mięśniaków jak Pudzian. Ja pracuję wykorzystując mózg
Słyszałem o braniu aż do gardła, ale do mózgu. Ale jak? Przez nos?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie