Dopóki takie nie wychodzą z tęczami na ulicę i nie drą ryja o równości, to nie za bardzo mi to przeszkadza, choć akurat w tej sytuacji można sie nieszkiodliwie z nich pośmiać.

pozdro dla kumatych

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
tam chociaż połowa lesbijek jest ładna a u nas zwymiotować można jak się patrzy na mordy na marszach wielce tolerancyjnych, co trochę dziwne bo ogólnie Polki są ładne
podpis użytkownika
Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celu
sberek38 napisał/a:
Dopóki takie nie wychodzą z tęczami na ulicę i nie drą ryja o równości, to nie za bardzo mi to przeszkadza, choć akurat w tej sytuacji można sie nieszkiodliwie z nich pośmiać.
plot twist każdy ma w dupie czy ci to przeszkadza czy nie
xxmercy napisał/a:
plot twist każdy ma w dupie czy ci to przeszkadza czy nie
Ale głębiej mają w doopie twoją opinię o mojej opinii. Tym bardziej że twoja "rzeczowość" w komentarzu jest żadna, więc kogo obchodzi opinia, kogoś kto nie ma nic sensownego do powiedzenia?
Sadoli też boli dupa, jak widać po komentarzach. Większość z was c🤬y w życiu nie zobaczy, najwyżej na ekranie.
Nie wiem ja bym z tego zrywał z tego łacha..... A nie walił gruchę....

I smutny stulejarz zazdrosny popsuł dziewczynom zabawę bo musi sam jeździć na ręcznym.
bishfinger napisał/a:
tam chociaż połowa lesbijek jest ładna a u nas zwymiotować można jak się patrzy na mordy na marszach wielce tolerancyjnych, co trochę dziwne bo ogólnie Polki są ładne
"Normalne" lesbijki i geje nie chodzą na te lewackie manifestacje, finansowane przez żydostwo. Sami mówią, że całe te QWERTY+ im niedźwiedzią przysługę robi i oni nie chcą mieć z tym gównem nic wspólnego. To jest tylko i wyłącznie polityka, tak jak i cały sk🤬iałe BLM, nazifeminizm i ekoterroryzm. Czerwone ścierwo ma ofensywę, a płacą za to sorosy i inne ścierwo w postaci gejtsów, bezosów, sruckenbergów aż do rotszyldów. Szczególnie ci, których nie umieszcza się w rankingach najbogatszych. żydy uwielbiają robić rozp🤬uchy cudzymi rękami. Zapamiętajcie to.
bishfinger napisał/a:
Musisz być niezłym zwyrolem jeśli tobie się podobają brytyjki

podpis użytkownika
I tak to jest.