👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak mnie teraz zastanowiło, co na tę jego pedo-szopkę mówi jego rodzina?!
mnie tylko ciekawi KTO tego parszywego komunistę wpuścił do sejmu i - JAKIM PRAWEM skoro nawet Konstytucja tego zabrania...
@santaxl
a ja mam lepszy pomysł - pozostać przy tym co było do tej pory od tysięcy lat a resztę do pieca.
@santaxl
a ja mam lepszy pomysł - pozostać przy tym co było do tej pory od tysięcy lat a resztę do pieca.

Mam tezę: stał się "kobietem" przez to, że aby dostać się do świata polityki(szczególnie w SLD) i na salony musiał zrobić tyle lasek i tak wiele razy dać dupy, że wolał przepoczwarzyć się w kobietę, bo przecież tylko kobieta może zdobywać stanowiska dupą.

"Krzysiu, powiedz mi jak mam żyć" - zakładaj kieckę i na salony!!

Tak, jest to byly dzilacz PZPR a takżę oficer polityczny w stopniu chorążego, który w dodatku kłamał że w ogóle nieodbywal służby wojskowej.
Magik2501 napisał/a:
Krzysiu, powiedz mi jak mam żyć
Nooo... Bez jaj!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie