Nie ma piwa i mam ból dupy ponieważ jak ja byłem pierwszy z jego poprzednim filmikem to usunięto mi temat ponieważ opis był c🤬jowy, a ten nie lepszy więc c🤬j ci w dupe.

remi jest jednym z pierwszych lub pierwszym prankowcem więc jest spoko reszta won ;]
Kaddafi napisał/a:
Za miesiąc, góra dwa na kanale warszawskiego złodzieja.
Za miesiąc, góra dwa, to warszawski złodziej zostanie skazany za akcję w metrze.
podpis użytkownika
Przybyłem, napisałem komentarz, zobaczyłem o czym jest temat
Hochsztapler napisał/a:
Za miesiąc, góra dwa, to warszawski złodziej zostanie skazany za akcję w metrze.
Oby, bo mnie on kurewsko wk🤬iał

kamil332211 napisał/a:
Nie ma piwa i mam ból dupy ponieważ jak ja byłem pierwszy z jego poprzednim filmikem to usunięto mi temat ponieważ opis był c🤬jowy, a ten nie lepszy więc c🤬j ci w dupe.
Nie p🤬l kocopołów, usiądź na p🤬de i nie mrugnij

Chyba tylko Remi i brudasy dobrze się bawia w upadlej Francji.
kamil332211 napisał/a:
Polityka sadola się pok🤬iła, jeden z ostatnich tematów których wrzucałem w 1,5 godziny zebrał 15 piwek, po czym jakiś mod wj🤬 do suharów

podpis użytkownika
"Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać, brachu. Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową"