Dziękuję za tą dawkę, jakże użytecznej wiedzy. 🙏🏻
Teraz idę szukać Strzeli Bombardierów żeby obrzucić nimi migrantów*, dewiantów seksualnych*, żymian* i inne nie pasujące do reszty puzzle*... 😈
* Ustawa o mowie nienawiści nie pozwala mi nazwać tych sk🤬ysynów zgodnie z tym co nakazuje mi sumienie... 😤
Pozdrawiam.🙏🏻 Shaolin.🙅🏻
też mi to algorytm na YT pokazał
za malolata dostalem po ryju od sk🤬ysyna. tak sie czlowiek uczy...
Edit: chyba nie ten sam gatunek, bo byl bardzo ciemny i bez wzorkow, prawie czarny, ale k🤬a fajnie nie bylo.
Na szczęście w polskich lasach to (chyba) tylko zwykły, niegroźny żuczek gównojad grasuje, ale bąków, komarów i końskich much to czasem od c🤬ja, jak teniemy drzewo w lesie ze starym...
Kiedyś już był o tym pierdzącym skubańcu krótki filmik jak załatwia żabę 😳
sadistic.pl/t/468120
Broń chemiczna jednak jest skuteczniejsza niż siła.
Ciekawe jak by sobie z kapciem poradził
O ty c🤬ju złoty lumpie bandyto wścieknięty!
Shaolin_Majster napisał/a:
Dziękuję za tą dawkę, jakże użytecznej wiedzy.
To teraz się naucz, że dostałeś tę dawkę. Jeśli chcesz tą, to co najwyżej dawką.
bobek111 napisał/a:
To żyje u nas?
Za wiki: "W Polsce stwierdzony został na nielicznych stanowiskach w południowej i zachodniej części kraju. Na „Czerwonej liście zwierząt ginących i zagrożonych w Polsce” umieszczony został jako gatunek narażony na wymarcie (VU). W Czechach i Słowacji jest już jednak stosunkowo pospolity."
Ban na googla?
A tak przedstawiony jest w grze Grounded:
elim napisał/a:
Broń chemiczna jednak jest skuteczniejsza niż siła.
Silne i zdecydowane zaj🤬ie laczkiem w tego karakana jest najskuteczniejsze! 😁
Robicie sobie podśmiec🤬jki,a wystarczy poczytać o zdolnościach,np krętka boreliozy-lub innych przyjemniaczków opisanych w dziedzinie nauki-PARAZYTOLOGII-by zdać sobie sprawę,że...jeśliby te żyjątka,bakterie,wirusy,grzyby-zagięły parol na Człowieka-to Ludzkość w tej walce NIE MA ŻADNYCH SZANS! Z tego powodu,mimo konwencji i traktatów-owe cwane cuda Natury-SĄ produkowane w tajnych laboratoriach wojskowych,nie tylko suermocarstw-jako uzłośliwiona broń biologiczna!Na U-PADLINIE są,np,takie laboratoria wojskowe USA!😡Z dawna niewidziana pryszczyca,ptasia grypa-np.-nie wzięły się znikąd!+ Covid!Mimo niedowiarków-Covid BYŁ pandemią,CELOWO WYWOŁANĄ,przez USA-z celowym OBWINIENIEM CHIN,u których USA jest beznadziejnie zadłużone! I niedopracowana szczepionka,kładąca pokotem do grobu rzesze ludzkości,w tym mojego Brata..😡