Z racji, że zaciekawiła mnie nienawiść wielu użytkowników portalu, do wszelkiego rodzaju tematów związanych z pedalską japonią, postanowiłem napsuć im humoru. A może przy okazji materiał spodoba się komuś.
Są to 4 clipy zmontowane z ładnych scen ze wszelkiej maści animców, połączone z muzyką i ciekawymi tekstami.
(Jak ktoś chce zobaczyć tylko fragment to polecam ostatni filmik od 2:38)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@chybeck
A skąd wiesz pacanie, że nie oglądali? Może właśnie widzieli garść tych filmów i uznali, że to gówno (słusznie)?
konto usunięte
2013-04-13, 0:39
konto usunięte
2013-04-13, 0:40
Dlaczego nie ma banów za anime?
konto usunięte
2013-04-13, 0:56
gdyby nie te dbilne wstawki z krzywymi ryjami o włosach w kolorze tęczy, czy równie dziwaczne pluszaki, można by powiedzieć, że nawet nawet
muzyka fajna
@blade87
Skontruję to Twoją logiką. Skąd wiesz, że jestem pacanem? Poznałeś mnie? Wiesz jak się zachowuję? Nie. Tak samo jak Ty, większość osób tutaj ocenia rzeczy na podstawie urywków. Obejrzenie 5 minut Naruto czy nawet jednego odcinka Bleach nie jest wystarczające do oceny. To tak jakby ocenić klasę na podstawie jednego sprawdzianu jednego ucznia. Ludzi, którzy oglądali sporo anime i wciąż go nie lubią jest garstka, a już na pewno nie są to krzykacze walczący z anime dennymi tekstami na poziomie, do którego wstyd się zniżyć.
konto usunięte
2013-04-13, 1:18
konto usunięte
2013-04-13, 1:31
Zajebiste te klipy, piwo! Czekamy na więcej takich^^
Fani anime i mang mają w dupie opinie napinaczy, hejtujcie sobie! My będziemy was wkurzać jeszcze więcej:*
Nie wiecie co tracicie: lamusy:**
konto usunięte
2013-04-13, 1:45
Poda ktoś tytuły

? stawiam piwo ; D
konto usunięte
2013-04-13, 2:04
Większość tytułów mangi/anime to gówniane bajeczki dla debili. Ale jak ktoś czepia się Akiry czy Ghost in the Shell (i pewnie paru inny ambitnych pozycji) tylko za to że anime, to pewnikiem siedzi na sadolu żeby leczyć kompleksy.
konto usunięte
2013-04-13, 2:08
Zajebiste clipy i zajebiste animce. Piwo leci.
Btw. wstawiajcie dalej ten oklepany obrazek.