Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:12

"Historię Polski" przygotował Tomasz Bagiński i zespół z firmy Platige Image na zlecenie Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (PARP), która jest organizatorem udziału Polski na Expo w Szanghaju. W krótkim, ośmiominutowym filmie zaprezentowane zostało tysiąc lat historii naszego kraju. Film pokazywany jest w trójwymiarze.

Jak tylko pokaże się całość dołączę linka.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-02, 12:19
no i bardzo polska ludowa pieśń w tle
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-02, 12:20
Propsy za nick wrzucającego filmik
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-02, 13:58
W podkładzie muzycznym lepiej brzmiała by Polska rota
, ot moje zdanie.
Co do filmiku to rzeczywiście było tak, że przez 123 lata armia Polska była niezwyciężona.
Jestem dumnym Polakiem z tego, że nasi dziadkowie i ich ojcowie bronili Polski.

Z całym honorem i dumą oddaję hołd poległym za nasz kraj - bez was nie było by nas.
Tak więc moi drodzy gimnazjaliści, podstawówkowicze zapraszam do lektury pl.wikipedia.org/wiki/Historia_Polski
, a wy dorośli obywatele tego pięknego kraju, nie drwijcie z rodaków, nie mówcie do siebie "polaczki", dziękujcie Panu Bogu każdego dnia, że macie dobrze w kraju, że nie ma wojen, gw🤬tów i braku rekacji na takie wybryki, a ci którzy siedzą za granicą to powiem krótko, jesteście słabi, zamiast pomagać tutaj swoim rodzinom to uciekacie za brytyjskim, norweskim czy niemieckim pieniądzem, za który kłaniacie się w pas potomkom, którzy najechali na nasz kraj - wstyd!.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-02, 14:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-02, 14:57
Cytat:

muszą z resztą utrzymać jeszcze pozostałą dwójkę swoich dzieci, które kończą jeszcze studia ...

To ty począłeś tę dwójkę dzieci w 9 roku życia ?, to dobry jesteś panie. Wydaje ci się, że mi się przelewa, chcesz dyskutować to chodź na priw, a nie szykanujesz mnie publicznie. Oszczędzam na czym się da, staram się pomagać wszystkim wokół i robię to mimo tego, że nie mam pracy od jakiegoś czasu i nie siedzę na zasiłku. Nigdzie nie jest kolorowo, ale gdzie niegdzie w kraju wystarczy tak niewiele aby to się zmieniło. Więc pracuj ciężko, a na pewno kiedyś ci będzie dane odpocząć.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-02, 15:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-03, 7:37
Zakończmy temat, rozejdźmy się w zgodzie, pozdrawiam.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem