👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@rmx a wiesz co to jest przeprost kolana? to pusc sobie w slow-mo i obserwuj lewa noge
potem po raz pierwszy w zyciu wstan sprzed kompa, wyjdz na dwor, zapewne rowniez po raz pierwszy w zyciu
i sprobuj tak samo gwaltownie skrecic na trawie
jak ci sie uda do wrzuc fotki z pogotowia, ewentualnie z psychiatryka
potem po raz pierwszy w zyciu wstan sprzed kompa, wyjdz na dwor, zapewne rowniez po raz pierwszy w zyciu
i sprobuj tak samo gwaltownie skrecic na trawie
jak ci sie uda do wrzuc fotki z pogotowia, ewentualnie z psychiatryka

teraz balon peknie, pileczka spadnie komus na glowe i ktos trafi na harda, dzieki Remi

Jeden film Remiego mi się nie podobał. Ten, w którym autobus ludzi wpadł do sklepu z przebraniami i całkowicie go zdemolował. Dwie sprzedawczynie prawie płakały, gdy oglądały zgliszcza pozostawione przez tę zgraję.
Freeszpak!Słaby to był twój tato w noc poślubą
Dla Remiego Piwko leci...

Dla Remiego Piwko leci...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie