JADoktor napisał/a:
Dzieki mistrzu Remi
![]()
Nie ma za co

podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."

@rmx a wiesz co to jest przeprost kolana? to pusc sobie w slow-mo i obserwuj lewa noge
potem po raz pierwszy w zyciu wstan sprzed kompa, wyjdz na dwor, zapewne rowniez po raz pierwszy w zyciu
i sprobuj tak samo gwaltownie skrecic na trawie
jak ci sie uda do wrzuc fotki z pogotowia, ewentualnie z psychiatryka
potem po raz pierwszy w zyciu wstan sprzed kompa, wyjdz na dwor, zapewne rowniez po raz pierwszy w zyciu
i sprobuj tak samo gwaltownie skrecic na trawie
jak ci sie uda do wrzuc fotki z pogotowia, ewentualnie z psychiatryka

teraz balon peknie, pileczka spadnie komus na glowe i ktos trafi na harda, dzieki Remi

Jeden film Remiego mi się nie podobał. Ten, w którym autobus ludzi wpadł do sklepu z przebraniami i całkowicie go zdemolował. Dwie sprzedawczynie prawie płakały, gdy oglądały zgliszcza pozostawione przez tę zgraję.
Freeszpak!Słaby to był twój tato w noc poślubą
Dla Remiego Piwko leci...

Dla Remiego Piwko leci...
Taka piłeczka spadając z kilkunastu metrów spokojnie rozwali łeb, czekam na hardzie, kiedyś spadnie.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!