👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up jeden ciul czy walentynki z ręką,czy inny dzień,doznania te same.

Kozogłowy:
Widać że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, czego was uczą w tej podstawówce ?
Widać że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, czego was uczą w tej podstawówce ?
A tam, wielka afera te walentynki. Dla mnie to takie samo święto jak inne czyli:
Zadanie główne: przeżyć
Zadania poboczne: unikać bandy uśmiechniętych debili
Zadanie główne: przeżyć
Zadania poboczne: unikać bandy uśmiechniętych debili

Najwięcej piw postawią ci, co i tak polecą grzecznie do swoich panien z kwiatkami czy innym badziewiem.
oczywiście wykres poparty badaniami itd. (nawet jeśli to oczywiście internautów)
nie ma to jak trooling
nie ma to jak trooling

pawel2611 napisał/a:
Kozogłowy:
A znaki interpunkcyjne to chyba też w podstawówce. Ale co ja tam wiem.

To, ze tobie twoja daje tylko w walentynki to nie nasz problem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie