Dawaj tą resztę zatem.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
yeah! zróbmy demotywatory z sadistica!
-_-
-_-
podpis użytkownika

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.

Dr.Ness napisał/a:
yeah! zróbmy demotywatory z sadistica!
-_-
Nie pasuje wyp🤬alasz

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

@up
czekaj już drukuje i wypełniam zaraz wyśle na komendę.
czekaj już drukuje i wypełniam zaraz wyśle na komendę.

@up@up
powinni jeszcze zrobić rubrykę na dodatkowe informacje.
"Posiadam w szafie doniczkę z dwiema sadzonkami konopi indyjskich, oraz aparaturę do produkcji metaamfetaminy. Wszystko do użytku domowego. Dziękuję"
powinni jeszcze zrobić rubrykę na dodatkowe informacje.
"Posiadam w szafie doniczkę z dwiema sadzonkami konopi indyjskich, oraz aparaturę do produkcji metaamfetaminy. Wszystko do użytku domowego. Dziękuję"

@up
wiesz co to Piractwo komputerowe ? to nie jest hodowanie lub produkowanie narkotyków tylko przegrywanie nagrywanie płyt i sprzedaż np: przegranie lub nagranie na płytę : Need For Speed Shift i sprzedanie lub danie innej osobie.
wiesz co to Piractwo komputerowe ? to nie jest hodowanie lub produkowanie narkotyków tylko przegrywanie nagrywanie płyt i sprzedaż np: przegranie lub nagranie na płytę : Need For Speed Shift i sprzedanie lub danie innej osobie.

@torros20
To że nie wychodzę z kuchni to nie znaczy że jestem zacofana. Poprostu
jak już siedzieć to chociaż za coś poważnego, a nie za to co robią wszyscy
To że nie wychodzę z kuchni to nie znaczy że jestem zacofana. Poprostu
jak już siedzieć to chociaż za coś poważnego, a nie za to co robią wszyscy

torros20 napisał/a:
@up
Ty tak na poważnie???