👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja nie wiem co tutaj robi pedalski i nieudolny dragonforce... To już Metallica na pierwszej koślawej płycie grała lepiej, na pewno bez podkręcania tempa w studiu. Kolejni, co to się wybili na gówniarzach, co nawet nie wiedzą jak gitarę utrzymać...
tool006 napisał/a:
Ja nie wiem co tutaj robi pedalski i nieudolny dragonforce... To już Metallica na pierwszej koślawej płycie grała lepiej, na pewno bez podkręcania tempa w studiu. Kolejni, co to się wybili na gówniarzach, co nawet nie wiedzą jak gitarę utrzymać...
Watch out, we got a pro over here!
Ktoś tu chyba nie widział jak gra Herman Li na żywo.

Świetnie, zagrała z feelingiem i po swojemu. Ci który ją krytykują pewnie nie mieli gitary w ręku i zgrywają kozaków albo wylewają żale... albo jedno i drugie
@rockface
nieprawda że musi przegrać bo w jednej serii MBTM wygrał właśnie gitarzysta, więc szanse ma spore.
Ja tej Pani kibicuję i czekam na kolejne kompozycje

@rockface
nieprawda że musi przegrać bo w jednej serii MBTM wygrał właśnie gitarzysta, więc szanse ma spore.
Ja tej Pani kibicuję i czekam na kolejne kompozycje

To jest prawdziwy gitarzysta. Ta dziewczyna może mu buty czyścić.
wszystko ładnie i pięknie mi się np podobało, tylko każdy gitarzysta tak umie zagrać a zamysłem tego programy jest niby znalezienie prawdziwych perełek w branży muzycznej, chociaż wiadomo jak z reguły się to kończy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie