Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
r................3 2013-09-04, 7:19 2
no bądźmy szczerzy skoro gimbusy właśnie pakują sie do gimbazy napisze komentarz, każda doświadczona osoba potrafiąca grać na gitarze elektrycznej po dorwaniu tej rajskiej gitary Les Paul zagrała by podobnie jak nie lepiej więc rewelacji nie ma, a tak btw w must be de c🤬j wie co tam dalej śpiewają c🤬o-gwiazdki jakieś c🤬je muje bez talencia nie potrafiące grać na gitarze, a ta kobieta i tak przegra, bo nie zcoverowała biebera masturbując się szczotką od kibla
Zgłoś
tool006 2013-09-04, 9:21 3
Ja nie wiem co tutaj robi pedalski i nieudolny dragonforce... To już Metallica na pierwszej koślawej płycie grała lepiej, na pewno bez podkręcania tempa w studiu. Kolejni, co to się wybili na gówniarzach, co nawet nie wiedzą jak gitarę utrzymać...

podpis użytkownika

"Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi"
Zgłoś
b................5 2013-09-04, 9:59

Tu macie najlepszą gitarę.
Zgłoś
B................t 2013-09-04, 10:18
@up
Dla mnie to ona może nawet być bez tej gitary
Zgłoś
Kondra 2013-09-04, 10:23 1
tool006 napisał/a:

Ja nie wiem co tutaj robi pedalski i nieudolny dragonforce... To już Metallica na pierwszej koślawej płycie grała lepiej, na pewno bez podkręcania tempa w studiu. Kolejni, co to się wybili na gówniarzach, co nawet nie wiedzą jak gitarę utrzymać...

Watch out, we got a pro over here!
Ktoś tu chyba nie widział jak gra Herman Li na żywo.
Zgłoś
antykreator 2013-09-04, 11:19 3
to i ja coś dam

podpis użytkownika

Antykreator + aparat
facebook.com/Antykreator87
antykreator.digart.pl/digarty/
Zgłoś
e................n 2013-09-04, 13:43 1
Świetnie, zagrała z feelingiem i po swojemu. Ci który ją krytykują pewnie nie mieli gitary w ręku i zgrywają kozaków albo wylewają żale... albo jedno i drugie

@rockface
nieprawda że musi przegrać bo w jednej serii MBTM wygrał właśnie gitarzysta, więc szanse ma spore.

Ja tej Pani kibicuję i czekam na kolejne kompozycje
Zgłoś
ściwanek 2013-09-04, 14:49
Widzicie Kobiety!! Czego można nauczyć się w kuchni!!

podpis użytkownika

Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
Zgłoś
J................t 2013-09-04, 16:11 1
Tutaj też gitarka od kuchni strony.

Zgłoś
s................r 2013-09-04, 17:57
Pani gra spoko, jak na amatora sie znaczy. Ale jest tak samo przecietna jak ten mlodzik w zeszlym sezonie co nap🤬lal Lot trzmiela. No jest ok, ale do gwiazdorstwa daaaaleko.

Natomiast ta pani od Dead or Alive ma ogromny talent, a nawet dwa.
Zgłoś
P................ł 2013-09-04, 20:18 2
To jest prawdziwy gitarzysta. Ta dziewczyna może mu buty czyścić.

Zgłoś
robson101 2013-09-04, 20:36
wszystko ładnie i pięknie mi się np podobało, tylko każdy gitarzysta tak umie zagrać a zamysłem tego programy jest niby znalezienie prawdziwych perełek w branży muzycznej, chociaż wiadomo jak z reguły się to kończy
Zgłoś
v................r 2013-09-06, 10:36
msnrc napisał/a:

Gdzie tu masz "wah-wah"?

Ja p🤬le, ciekawe kto to kupił, przecież to oczywista podpucha.
Zgłoś