Bez przesady, że świetna ale grać na pewno potrafi. No fajnie to robi, więc gratulacje.
podpis użytkownika

vander napisał/a:
Piwo za wah-wah
Gdzie tu masz "wah-wah"?
podpis użytkownika

powiedzenie teraz "szarpidrut" nabiera nowego znaczenia

podobno nauczyła się grać tylko ze słuchu
podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.
CZY ja dobrze widziałem że ona ma 33 lata? (1 sec filmiku lewy dolny róg). Jak tak to niema czym się podniecać.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
No i co z tego że umie zajebiście grać ? Spójrzcie na to "żiri". Zapendowska moze i kiedyś znała się an muzyce, ale ona docenia wokal , a nie umiejętności. Ten gejuszek to Wozzo o ile mnie wzrok nie myli. Koleś tak an prawdę nie wiadomo skąd, nie wiadomo co umie (wydał jakieś tam albumy dla gimbazy - bardziej odpowiednik biebera anizeli gwiazda). Kora może ją wyciagnie, a jeśli nie to Sztaba weźmie jad o siebie. Niestety taka smutna prawda. Zagrała to na światowym poziomie (c🤬j że pewnie ćwiczyła 2 lata, ale pokazuje to że jednak potrafi). Oby wiecej takich ludzi, bo może uda nam się stworzyć Polski zespół na poziomie dawnego Maanam, czy innych takich jak Perfect. Brawo i oby tak dalej

może i umie grać, ale cudów nie ma dupy nie rwie.
dziękuje dobranoc.
dziękuje dobranoc.