''Nie złamała nas komuna, to byłoby tragicznie, gdyby nas pedały złamały''
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:47
Ja przepraszam, ale robi mi się nie dobrze jak patrzę na tę babę. Obrzydliwe.
Hahahahaha - najpierw baba mówi, że każe jej to robić bóg i kościół, a potem hipokrytka ma czelność o indoktrynacji mówić xdddd
@IzaSlodka Wracaj do kuchni. Przerwa się skończyła. To, że jest niedziela, to nie znaczy, że cały dzień masz mieć wolne.
Co do tej kobiety, to ma swoje lata, ale idiotą jest ten, kto patrzy na wygląd( tu czyt. IzaSlodka) nie słuchając tego co dana osoba mówi. Widać, że kobieta jest inteligentna, ma swoje racje i przekonania i ma prawo je manifestować równie dobrze jak ten cały marsz. Zgadzam się z nią w niektórych sprawach w innych nie. Nigdy nie miałem nic do związków jednopłciowych. Człowiek to wolna istota i może robić ze sobą i swoim życiem O ILE nie szkodzi tym innym ludziom. Paradując po ulicy i wyglądając jak totalny zbok wystawia się takie coś na widok dzieci i dorosłych, których to gorszy tak samo jak walenie w ślinę na oczach innych. To jest żenujące i powinno być zakazane.
Co do tej kobiety, to ma swoje lata, ale idiotą jest ten, kto patrzy na wygląd( tu czyt. IzaSlodka) nie słuchając tego co dana osoba mówi. Widać, że kobieta jest inteligentna, ma swoje racje i przekonania i ma prawo je manifestować równie dobrze jak ten cały marsz. Zgadzam się z nią w niektórych sprawach w innych nie. Nigdy nie miałem nic do związków jednopłciowych. Człowiek to wolna istota i może robić ze sobą i swoim życiem O ILE nie szkodzi tym innym ludziom. Paradując po ulicy i wyglądając jak totalny zbok wystawia się takie coś na widok dzieci i dorosłych, których to gorszy tak samo jak walenie w ślinę na oczach innych. To jest żenujące i powinno być zakazane.
Kurcze, myślałem że chociaż tutaj będą normalne komentarze. Na wykopie lewactwo już film przejęło i wylewa swoje pomyje, na każdego kto choćby pomyślał, że z gejami może być coś nie tak. Szkoda mi Polski... co za pokolenie =/ Zresztą ludzie zachowują się jakby w ogóle nie rozumieli o co chodzi. Jakby naprawdę ta pedalska dupa była sednem sprawy, a przecież chodzi o rozkład naszego kraju! O to, że pozbawiają nas historii, promują obce języki i emigrację, niszczą tradycję, no to już tylko rodzina zostanie do rozwalenia... i po kraju, po Polsce i po narodzie. Szkoda, byłem dumny z pochodzenia...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie