^up trzy lata temu środowisko ją zmusiło do przejścia w stan spoczynku za ten cyrk z tvnem
Nie smialem spytac,bo wierze w gleboką inteligencje uzytkownikow tego portalu, ale po tych komentarzach musze zapytac, aby nie pasc ofiara przekonania,ze owa intelignecja jest po prostu gleboko schowana- wiecie,ze to jest fikcja telewizyjna??Zebym sie jasno wyrazil to jest po prostu modelowe symulakrum.
Teraz kiedy juz jestem spokojny o to,ze nie poddalem sie wylaniajacemu sie ze slow stereotypowi(nie lubimy ich, prawda?) polecam Wam lekture takiego tekstu jak "Dyfuzja" R.Lintona.
Wyczerpał pan cierpliwość sądu, kara w wysokości 15zł! za następne obrażanie podwoimy karę!
konto usunięte
2011-05-10, 15:44
Jak tylko trafię na ten żenujący spektakl natychmiast przełączam program, ale jak widzę są ludzie którzy to oglądają....
konto usunięte
2011-05-10, 17:14
a czy pan włochaty skinhead został ukarany karą porządkową w wysokości pięciuset złotych lub został usunięty z sali rozpraw przez pana dąbrowskiego?
napiszcie chociaż który to odcinek
Exoone napisał/a:
Jak tylko trafię na ten żenujący spektakl natychmiast przełączam program, ale jak widzę są ludzie którzy to oglądają....
Uspokój się, nie wszyscy są rasistami - ja np nie mogę być rasistą bo mam kolorowy telewizor
Proszę wstać, dziękuję, proszę usiąść.