Grupa Anonymous zapowiedziała na swoich profilach na Twitterze i YouTube, że we wtorek 25 czerwca "podzieli się ze światem" informacjami wykradzionymi z serwerów Korei Północnej. Chodzi m.in. o tajne dokumenty armii Kim Dzong Una.
W zamieszczonym na YouTube filmie hakerzy z Anonymous twierdzą, że zdołali "spenetrować intranet i prywatne sieci komputerowe w Korei Północnej". - Udało nam się to - mówią. Deklarują, że wśród informacji, które wykradli, znajduje się m.in. dokumentacja północnokoreańskiego programu rakietowego. - Podzielimy się nimi ze światem. Spodziewajcie się nas i czekajcie na nas - zapowiadają.
hmm, to zamiast się podzielić robią filmiki i p🤬lą..
nie mniej jednak można kilka scenariuszy w głowie poukładać nt. jak będzie
podpis użytkownika
jak by co, to ja nic nie wiem.
E................t
2013-06-21, 22:04
ha ta bo najpierw musieli trailera wstawic
Oby tylko nie namieszali za bardzo.
Prędzej czy później ten system też trzaśnie. Nic tylko zapisywać się na kurs koreańskiego. Zaraz po uwolnieniu Kwangmyong (internetu pólnocnokoreańskiego) tworzyć koreańską naszą klasę, allegro, demotywatory i inne dochodowe strony.
B................p
2013-06-21, 22:56
Czy oni nie mieli kiedyś niszczyć facebooka?
Jako że mam znajomości w szeregach Anonymous przesłali mi jedną fotke na temat ich programu rakietowego. Oto ona :
a pieprza glupoty... a jedyne co im sie udaje to ataki ddos na strony polityczne, i strona jest nie dostepna przez pare godzin. kiedys myslalem ze cos potrafia zadzialac ale to w sumie banda dzieciakow na calym swiecie...
E................s
2013-06-21, 23:18
Zesrają się co najwyżej. Koreańczycy pewnie wszystko mają w sieciach wewnętrznych, albo na papierze, więc w dupie byli i gówno widzieli.
Black-Sheep napisał/a:
Czy oni nie mieli kiedyś niszczyć facebooka?
Mieli... ale Zuckelberg dodał ich do "friendsów" i już jest git
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Podobno przeprowadzono już udane próby rakietowe
i................a
2013-06-21, 23:25
Zejdźcie już z tej biednej Korei. C🤬ja znaczą na świecie, straszak USA w regionie i nic więcej
ikea napisał/a:
Zejdźcie już z tej biednej Korei. C🤬ja znaczą na świecie, straszak USA w regionie i nic więcej
Chyba...straszą U.S.A.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Co Wy wiecie o temacie... całymi dniami mordą w kwejku i p🤬lą.
V................r
2013-06-21, 23:34
@jackool: na tym polu raczej większe szanse mają przedsiębiorcy południowokoreańscy - oni będą tylko poszerzyć zasięg swoich usług.