Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kto_to 2013-07-25, 10:32 83
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-25, 10:34 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-25, 10:34 23
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-25, 10:43 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zuq4 2013-07-25, 10:49 63
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-25, 10:54 24
@zuq4

Ja też mam nadzieję na rewolucję, która pochłonie całą Europę. Może znów będziemy mogli żyć jak ludzie, bez sztucznie wciskanej na siłę tolerancji. Europa jest Europą i tak ma pozostać. Potem czas na nas, trzeba obalić rząd i zacząć walczyć o swoje, nie możemy dawać traktować się jak niewolnicy za 1000 zł !
Zgłoś
chlusniembousniem 2013-07-25, 11:13 3
A facebook działa nadal.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-25, 11:18
Ponoć z fb ktoś puścił plotkę o rzekomym ataku, anonymous nie miało zamiaru atakować fb. Zobaczymy jakie będą efekty zapowiedzianych działań.
Zgłoś
Marcepaninfinity 2013-07-25, 11:31 1
rockefeller89 napisał/a:

Gdyby wyłączyć Wielkiej Brytanii cały internet oraz prąd (którym też sterują komputery) na tydzień to prawdopodobnie pogrążyło by to kraj w ogromnym chaosie.

Po jednym dniu wyłączenia prądu w samym Londynie byłby niezły bigos, zbierali by się przez kilka tygodni. Ja jednak myślę ,że zostawią "jakiś ślad" na stronie rządowej WB czy coś takiego.
Zgłoś
myha 2013-07-25, 11:34 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-25, 11:39 6
zauważył ktoś, że w poprzednich filmach nie używali zwrotu "I" ale "We" ?

a tutaj koleś co chwile ja to, ja tamto

Zgłoś
konto usunięte 2013-07-25, 11:40 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-25, 11:45
no zhakują konta wszystkich kebabowni na fb
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-25, 12:11 3
Anonymous nie mają tak naprawdę swojego konta na YT, takie akcje to w większości podpuchy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem