Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
kroplowa 2013-03-06, 22:34 15
Won Lewackie Ścierwo! Jakie ich mózgi są przeżarte przez socjalizm to jest głowa mała. Czy ta lewacka zaraza nigdy nie zrozumie, że normalnych ludzi nie obchodzi jaka jest orientacja innej osoby? Czy te robactwo nie jest w stanie zrozumieć, że normalni ludzie znają DYSKRECJĘ INTYMNĄ, a te pedalstwo co się obnaża na manifestacjach nie? W dupach się poprzewracało od tego bezstresowego wychowywania. Ręki ojca zabrakło i wyrosły takie pieprzone dziadostwo. Na reedukację takich cieplaków, w kamasze i do wojska! Tfu!
Zgłoś
elda1987 2013-03-06, 22:36 1
spoko, poczekamy z 20-30 lat i albo będzie kaszana- gej będzie miał więcej praw niż człowiek hetero, albo odejdzie gejostwo do lamusa, bo ludziom się to znudzi, jak wszystko co w pewnym okresie jest modne. W czasach dzieci kwiatów też się chcieli "usamodzielniać" ale skończyło się razem z modą na gołe tance.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-06, 22:41 8
Śmiać mi się chce z niektórych postów wyżej, może mi jeszcze powiecie, że na sadolu nie będzie można wyzywac pedałów?
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-06, 22:42 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
hudyziom666 2013-03-06, 23:06 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bohyn 2013-03-06, 23:07 9
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-06, 23:24 4
Zgłoś
MichaU 2013-03-06, 23:27
Koniec Świata napisał/a:

(...) tutaj nie będzie żadnego "tępienia"..

Tak? Jak temu zaradzisz? Może jeszcze otworzymy się na cyganów, zaczniemy im dawać pieniądze i przywileje.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 0:04 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 0:37 3
@DUST DEVIL

W domach dziecka nie tylko zdarzają się gw🤬ty, ale na porzadku dziennym jest tam gnębienie słabszych przez silniejszych. Nie ma w tym nic dziwnego, bo do domów dziecka trafiają dzieci patusów i krymuchów. Jednak najgorszy w tym wszystkim jest brak normalnego wsparcia jakie mają dzieci w pełnych rodzinach. Dla dziecka rozbita rodzina jest problemem i odciska na nim piętno do końca życia, więc co tutaj powiedzieć o mieszkaniu na kupie w sierocińcu. Ja również wolałbym być wychowywany przez dwie lesbijki lub dwoch gejów niż być jednym z wielu i żyć w takiej bylejakości w domu dziecka. Brzmi kontrowersyjnie, ale takie jest moje zdanie. Całkowita powaga ->
Zgłoś
bohyn 2013-03-07, 0:49 2
@DUST DEVIL

Czy uważasz za normalne wychowywanie dziecka przez rodziców tej samej płci? Jest wiele małżeństw które pragną zaadoptować dziecko ,tylko nie mogą sprostać kuriozalnym wymaganiom.

Myślisz,że u pary bogatych gejów będzie miało lepiej ,dzieci w szkole są różne na pewno nie będzie miało lekko (pesymistyczny scenariusz ale takie są realia polskiej szkoły).

Natura stworzyła człowieka do rozmnażania , dlatego mamy podział na kobietę i mężczyznę.

Nigdy nie dopasujesz kwadratowego klocka do okrągłej dziury. Dlatego ,uważam że homoseksualizm powinien występować w strefie prywatnej a nie na siłe wchodzić z tym do strefy społecznej.

Społeczeństwo się już wypowiedziało u nas nigdy nie będzie tolerancji wobec homoseksualizmu i bardzo dobrze.

Nie przeszkadza mi to że chodzą po ulicach ,że ich spotykam na ulicach , nie przeszkadza mi to że pracują .
Przeszkadza mi to ,że wchodzą butami w takie miejsca które do tej pory były zarezerwowane dla LUDZI NORMALNYCH.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 1:03 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 1:15 6
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2013-03-07, 1:25 4
Zgłoś
bohyn 2013-03-07, 1:40
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem