Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:02
konto usunięte 2013-03-07, 1:49 1
@fiattt, piwem nigdy nie wzgardzę, tylko muszę uważać, bo mój tata numer jeden zabronił mi pić po 12 Co do naturalności - jedno nie wyklucza drugiego.

@bohyn, przynajmniej coś mamy wspólnego

Nie chodziło mi o przekonywanie Ciebie, a jedynie o wyłożenie mojego punktu widzenia To że się nie zgadzamy w poglądach to nic, bo nigdy nie ma jedno głośności. Miło było przepisywać się, dziękuje dobranoc
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 2:05 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Raxo110 2013-03-07, 13:18 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sztukasek 2013-03-07, 13:51
Panu, który tak ładnie skwitował ten film i dostał za to bardzo dużą ilość tak znaczących piw, chciałbym pogratulować wstąpienia do tańczącego koła tolerancyjnych ponad wszystko obywateli. Kiedyś ci, o których tolerancje tak spinacie swoje - mam nadzieję nienaruszone zwieracze, wejdą wam na głowy i obyście nie płakali jak się w tym tańczącym kółku koncertowo WYP***DOLICIE.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 17:00
Nie ma rownosci na swiecie i koniec.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 17:50 1
Zgłoś
Given 2013-03-07, 18:02
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 18:03 2
@Sadoll mi wystarczy jedno konto żeby trollować, a to, że Koniec Świata jest tego samego zdania to nie oznacza, że jest multikonto. Równie dobrze mógłbym stwiedzić, że byhyn i np kroplowa to są twoje konta, bo macie takie same poglądy.

Dodam tylko, że my bronimy treści ukazanych w filmiku, który jest pro gejowski i trafił na główną, a to wy toczycie pianę o coś, co najwidoczniej popiera 233 użyszkodników

@Given zajebista argumentacja, szkoda, że z dupy. Wg twojej argumentacji powinniśmy byli zatrzymać się na zniesieniu niewolnictwa i niczym innym, no bo przecież równouprawnienie dla kobiet będzie wieść do praw dziecka, a te do tolerancji religijnej itp...
Pedofilia to przestępstwo, a bycie gejem nawet blisko nie ociera się o przestępstwo i to są zupełnie różne pojęcia. Nie wierzę, że muszę tłumaczyć takie elementarne rzeczy...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 18:28
geje kradną chleb rzucany gołębiom, Stop złodziejstwu!
Zgłoś
malutky 2013-03-07, 18:31
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 18:40
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 19:15
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 19:58 2
Zgłoś
amkm 2013-03-07, 21:15 1
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2013-03-07, 22:14 1
@up, kierwa, chciałem zobaczyć za co masz 10 warnów, a kliknąłem piwo. Mam nadzieje że dojdzie stęchłe.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem