Oto nasza dzielna i waleczna antifa atakuje złego faszystę który miał czelność wyjść na ulicę z flagą Polski.
Jeszcze się pedały w policyjne kamizelki przebrały, żeby tym brzydkim policjantom zrobić złą opinię(Policja raczej nie chodzi w dresach i dżinsach na akcje).
Hangman108 napisał/a:
Jak ktoś robi rozp🤬ol policja powinna tłuc sk🤬iela nawet do nieprzytomności, jeśli stawia opór. Niezależnie od światopoglądu chuligana.
Chuligan a zwykły przechodzień to różnica Ty imbecylu.
Konto usunięte
2011-11-11, 21:44
k🤬a c🤬le i tyle inaczej tego się nie da nazwać, tylko ze sprzętem kozacy a jak co do czego to sp🤬alaja. szkoda slow
prawo jest na tyle c🤬jowe że takie p🤬lone c🤬je maja wiecej praw niz ten który sie broni bądź broni inną osobe ... nosz k🤬a oni doskonale o tym wiedzą i dlatego sa teraz takie burdy. A co jest w tym najlepsze? Ze całe to zawszaństwo jest w warszawie i dlatego wstydze sie że mieszkam pod warszawa .... u mnie nie lepiej
podpis użytkownika
hahaha DIE
Konto usunięte
2011-11-11, 21:56
sk🤬ySkiny ! tyle mam do powiedzenia
Już wole łysych k🤬a wołających Bóg honor Ojczyzna anizeli by tych p🤬lców zj🤬ych punkciot czy innych h🤬jstw z antify. Poj🤬e gówno srający podsiebie emosy i inne c🤬jnie .
Konto usunięte
2011-11-11, 22:01
po tym co dziś obejżałem w telewizji jest mi wstyd być polakiem..
Konto usunięte
2011-11-11, 22:32
Na pohybel tym pieprzonym lewakom! Serce mi pęka jak widzę, co się dzieje....
Konto usunięte
2011-11-11, 22:37
Skąd pedały z ONR mają kamizelki z napisem policja ? przeciez to podszywanie sie pod funkcjonariuszy.
K🤬a, dajcie mi władzę na tydzień. Wszystkie chwasty powyrywam...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Jap🤬le. Nie ma to jak świętowanie w Polsce.
podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dziki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
UP
i tak byś c🤬ja zrobil
podpis użytkownika
Skarżyć nie wolno,kapować nie wolno. Odegrać się wolno!
jak do c🤬ja ONRowcy mają czelność nazywać siebie patriotami??? toż to nawołująca do nienawiści banda betonów mająca więcej wspólnego z hitlerem niż polską
Konto usunięte
2011-11-11, 22:53
Prawda jest taka, że po obu stronach nie brak ekstremistów i debili.
Konto usunięte
2011-11-11, 22:56
Kto przeciwko komu jest w tym filmiku?
Wiadomo, że to nie była policja