Niewinni antyfaszyści na sqocie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:34
Te wszystkie nielegalne wylęgarnie powinni razem z zawartością zburzyć i zaorać... Uczciwych ludzi eksmisja z kamienic w 5 minut następuje... A to tałatajstwo powinno gazem jak robaki wyplenić...
PS. Zapewne każdy normalny człowiek ma kominiarkę i czeka z nia na odparcie ataku ze sprzętem... Pewnie jeszcze są połączeni podziemnym tunelem ze stacją benzynową...
PS. Zapewne każdy normalny człowiek ma kominiarkę i czeka z nia na odparcie ataku ze sprzętem... Pewnie jeszcze są połączeni podziemnym tunelem ze stacją benzynową...
presscot napisał/a:
Kolega upośledzony ?? Transparenty na budynku to za mało? A ile ty koktajlów mołotova trzymasz na dachu. Skakanie po trzech nie swoich dachach i rzucanie w ludzi cegłami też jest normalne.
A ja się zastanawiam co cię pokusiło o wstawienie tam "v" ?
Dla mnie wszystko jedno. Widzę gości, którzy nieoficjalnie umówili się na zabawę w "oblężenie zamku". Dla mnie mogli się tam tłuc, tylko, że najpierw powinni opłacić wejściówki w wysokości 5tys. zł każdy na pokrycie późniejszych strat.
Cytat:
Ciekawe za ile ten temat zniknie tak samo jak ten:
O opisie marszu niepodległości
??
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-11-14, 08:22 ]
tu masz wszystko sadol.pl/ma...ie-vt243794.htm
Angel chodziło mi o materiał jakiegoś gościa, który ładnie był wypunktowany z mapą marszu i opisami, a nie o filmiki, które mogę sobie obejrzeć we wszystkich mediach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie