Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-11-13, 22:56 25
to antifa sfajczyła mi lanosa ?!?!?!? ja sie z nimi policze!!!!
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-13, 22:59 45
W GW napisali,że w budynku znajdowały się małe dzieci.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-14, 0:15 35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~CanesPL 2013-11-14, 0:17 3
Jaki posłuszny, 0:13 "nie nagrywaj tego!". Klaps.

podpis użytkownika

zrzutka.pl/ffm2du
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-14, 0:23 24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Yeebunny 2013-11-14, 0:26 75
Biedni lewacy zostali zaskoczeni w swoim burdelu na szczęście dziwnym trafem mieli przygotowane koktajle Mołotowa i ledwo udało im się obronić z pomocą policji.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-14, 0:30 3
Ciekawe za ile ten temat zniknie tak samo jak ten:
O opisie marszu niepodległości
??

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-11-14, 08:22 ]
tu masz wszystko sadol.pl/marsz-niepodleglosci-w-warszawie-vt243794.htm
Zgłoś
Emer88 2013-11-14, 0:37 24
Prawiki specjalnie się przedarły pod Przychodnie to co się dziwić że ktoś podwórka bronił przed napaścią bandytów . Brawo dla squatersów !!!
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-14, 0:39 2
Ja to jestem ciekaw skąd oni wiedzieli, że tam są... Ja dobrze znam okolice i w życiu nie wiedziałem, że tam w okolicy dymają urząd miasta zajmując nielegalnie budynek... Co ciekawe przy kupcach pod pałacem to nie były zmiłuj się ze strony władzy...
Zgłoś
RYJ23 2013-11-14, 0:40 3
Zgłoś
mateuszmatel 2013-11-14, 0:42 35
Zgłoś
goolman 2013-11-14, 0:43 192
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-14, 1:07 2
Lewaki FAKEN!
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-14, 1:24 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem