👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie to dobrze się skończyło: "drogi rodne"
gównoskóra zatkane, baba zaklejona na amen, nie rozmnożą się karaluchy.

dobra reklama dla kleju; ućpa, zapobiegnie i utrącone ucho od kubka przyklei...
I że też, święta ziemia nosi takich ćwierć mózgów i debili, miast się pod nimi rozstąpić i ich pochłonąć, by swym debilizmem ludzi nie porażali.
Silverface napisał/a:
I że też, święta ziemia nosi takich ćwierć mózgów i debili, miast się pod nimi rozstąpić i ich pochłonąć, by swym debilizmem ludzi nie porażali.
Dla takich jest Nagroda Darwina właśnie.
REFLEX napisał/a:
Inżynier....
I lekarz ginekolog w jednym. Wyjątkowo utalentowany człowiek.
Halman napisał/a:
dobra reklama dla kleju; ućpa, zapobiegnie i utrącone ucho od kubka przyklei...
Halman ma racje.
Problem jest w Tym ze Sadistic, który pamietam sprzed ponad 10 lat to nie „kopiuj wklej” z psiej czarnej dupy. Dochodzi do tego ze z oooooonn etu będą wrzuty albo z pid3lka. Ludzie ratujcie ten portal. Ja nie wrzucam bo nie mam nic ciekawego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie