Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Szkoda strzępić ryja. Maseczka nie chroni jakoś specjalnie przed zakażeniem, jednak dość skutecznie hamuje przed zakażeniem, kiedy jest noszona przez zakażonego- taki menel nie rozsiewa zarazy. Takie tępe umysły de facto twierdzą, że wirusa nigdy nie było, a na Świecie nikt z powodu co-vida nie zachorował-nikt nie umarł. PS. typ kasuje niemmal natychmiast nieprzychylne komentarze, które przeciwstawiają się jego poglądom. Żałosny śmieć.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Umiem_modować 2020-09-09, 12:47 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Grymson 2020-09-09, 12:50 15
No właśnie chyba wychodzi ze ty jesteś tępy skoro uważasz ze przekręt rządzących jakim są maseczki ochronią cię przed wirusem. Trzeba być skończonym idiota żeby się przejmować tym co mówią w TV o wirusie, który jak już (ci Inteligetniejsi) zauważyliście jest mnie groźny od grypy. Ja natomiast chciałbym ci przypomnieć że nie jest to serwis do wklejania jakiegoś gówna tego typu i spuszczania się nad wirusa mi etc.
Zgłoś
konto usunięte 2020-09-09, 12:52 9
intermag napisał/a:

A widziałeś grype bezobjawową?

Okres od zainfekowania do rozwoju objawów wynosi od 1 do 4 dni. Źródłem zakażenia jesteśmy już na dzień przed pojawieniem się objawów – wtedy może dojść do przeniesienia wirusa na 5 do 20% osób, z którymi mamy kontakt (np. współpracowników). Osoba dorosła zakażona wirusem może go przenosić na innych przez 3 do 5 dni od chwili pojawienia się objawów chorobowych, natomiast dziecko może być źródłem zakażenia nawet przez 7 dni. W początkowej fazie zakażenie może jednak przebiegać bezobjawowo, co dodatkowo sprzyja szerzeniu się wirusa.

Każdy chory na grypę, od zarażenia do pojawienia się objawów, nie ma objawów. dziwne nie?

medonet.pl/zdrowie,na-grype-choruje-wiecej-osob-niz-wskazuja-oficjalne...

Zapytaj się kogoś mądrzejszego, albo poszukaj info w necie bfy.tw/P0Yx zanim zrobisz z siebie po raz kolejny osła
Zgłoś
lucilla 2020-09-09, 13:03 7
" Jak to możliwe, że w szpitalach nie leżą setki pacjentów pod respiratorami? "

Cud nad Wisłą
Zgłoś
sadzanet 2020-09-09, 13:14 13
Eknen napisał/a:

ps. mój ojciec jest stary i schorowany i choćby szansa na zarażenie wynosiła 0,01% to gdybym zobaczyła p*zdę bez maski w sklepie co dmucha mi na ojca , to nie ręczę za siebie .....

Jak jest stary i schorowany to nIech się uwali na p🤬dę i siedzi w domu... Świata przed starym nie odizolujesz, ale starego przed światem tak.
p.s Lepiej zrobisz jak się ze starym zaszyjesz i razem zdechniecie z głodu, bo w sklepach śmiertelny wirus.
Zgłoś
ddss 2020-09-09, 13:25 16
modoc napisał/a:

Debilny atencjusz szukający poklasku. Sens noszenia jest czy nie ma to temat rzeka. Jednak nikogo te 30 min w sklepie nie zbawi.

Przez te 30 minut rozwijasz na masce bakterie, wdychasz je i podtruwasz się co2.

Więc zdrówka życzę

Jak dla mnie to więcej osób poumiera od noszenia maski niż od legendarnego covid'a
Zgłoś
Mariusz 2020-09-09, 13:26 24
Doszło do tego że samodzielnie myślący ludzie są w mniejszosci i są prześladowani. A reszta boi się śmiertelnego wirusa. Bo tak mówią w TV. Brawa dla tego gościa. I prawo całe szczęście jest po jego stronie.
Zgłoś
Shikam 2020-09-09, 13:27 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mariusz 2020-09-09, 13:29 12
Tytuł należało by zmienić bo to nie żaden głupek.
Zgłoś
Tusiek10 2020-09-09, 13:30 4
Grubemu by się broda spociła jak by na chwile maseczkę założył
Zgłoś
ProVVe 2020-09-09, 13:30 17
Zgłoś
ssamprass 2020-09-09, 13:35 10
Zgłoś
0_rafiks_0 2020-09-09, 13:43 6
Mariusz napisał/a:

Tytuł należało by zmienić bo to nie żaden głupek.

Moze na "debil"?
Zgłoś
konto usunięte 2020-09-09, 13:51 11
Zgłoś
Voldmar 2020-09-09, 13:59 20
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem