Disodorant Hendo Ho
Szkoda tylko, że pomysł trochę zj🤬y z tego, co w czasie mundialu puszczali:
Dla zainteresowanych (moim zdaniem b. pozytywny) soundtrack z reklamy, to Lou Monte - Eh Cumpari

Szkoda tylko, że pomysł trochę zj🤬y z tego, co w czasie mundialu puszczali:
Dla zainteresowanych (moim zdaniem b. pozytywny) soundtrack z reklamy, to Lou Monte - Eh Cumpari
podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?

@
Przecież to ewidentnie parodia tej reklamy... -_-''
Czy na tym forum został ktokolwiek normalny?
Przecież to ewidentnie parodia tej reklamy... -_-''
Czy na tym forum został ktokolwiek normalny?

Piwo za blondynę w 0:10!
Niezła parodia, a teraz tytanowy janusz otwiera zakurzony słownik i zapoznaje się ze słowem "parodia".
Niezła parodia, a teraz tytanowy janusz otwiera zakurzony słownik i zapoznaje się ze słowem "parodia".

tytanowy_janusz napisał/a:
wowka01,
Jeszcze bardziej trochę c🤬jowe

@up
Ale zj🤬e...
Do me, do me!
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Ale zj🤬e...
Do me, do me!
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.
think666, Na Ciebie też bym coś znalazł, ale już mi się nie chce.
Powiem krótko: nie podoba się, to wyp🤬alaj.
Powiem krótko: nie podoba się, to wyp🤬alaj.
podpis użytkownika
Zjechałeś z poziomem ;]
Jacy moderatorzy tacy userzy.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.
janusz weź sam wyp🤬alaj, bo nudne to już jest. Ja nic śmiesznego nie wrzucę, bo niektórzy nie maja czasu na robienie komiksów a la janek
podpis użytkownika
Retaliate and devastate
KamykHC, Nie mówię, że macie coś sami robić.
Przecież mam doskonałą świadomość tego, że 95% materiałów na sadistic.pl są wtórne. Znalezione na YT, Dailymotion itp.
Chodzi mi tylko o to, że jest coraz więcej userów, którzy wk🤬iają głupimi tekstami, później ich koledzy z gimnazjum stawiają sobie po 999.999.999 piw za każdy tekst, a takie działanie strasznie obniża poziom całego portalu.
On nie ma być przesadnie komercyjny.
I tak samo wk🤬ia mnie, jak ktoś pisze Ci, że wstawiasz c🤬jowy materiał, a sam zalogował się miesiąc temu i zdążył postawić milion piw i założyć 3 tematy, z czego 2 trafiły do bylo.pl, a 3 do sucharów.
I nie wk🤬iaj mnie i Ty, bo "sadistic.pl" nie znaczy "nawrzucajaknajprosciejnadrugiegouserategosamegoportalu.pl", tylko chodzi o pewien kanon i poziom upload'ów, oraz generalnie zachowanie czarnego humoru.
Nie pisałem do Ciebie wcześniej, więc okaż szacunek do drugiej osoby i mnie nie wk🤬iaj w niedzielne, wolne od wykładów południe.
Przecież mam doskonałą świadomość tego, że 95% materiałów na sadistic.pl są wtórne. Znalezione na YT, Dailymotion itp.
Chodzi mi tylko o to, że jest coraz więcej userów, którzy wk🤬iają głupimi tekstami, później ich koledzy z gimnazjum stawiają sobie po 999.999.999 piw za każdy tekst, a takie działanie strasznie obniża poziom całego portalu.
On nie ma być przesadnie komercyjny.
I tak samo wk🤬ia mnie, jak ktoś pisze Ci, że wstawiasz c🤬jowy materiał, a sam zalogował się miesiąc temu i zdążył postawić milion piw i założyć 3 tematy, z czego 2 trafiły do bylo.pl, a 3 do sucharów.
I nie wk🤬iaj mnie i Ty, bo "sadistic.pl" nie znaczy "nawrzucajaknajprosciejnadrugiegouserategosamegoportalu.pl", tylko chodzi o pewien kanon i poziom upload'ów, oraz generalnie zachowanie czarnego humoru.
Nie pisałem do Ciebie wcześniej, więc okaż szacunek do drugiej osoby i mnie nie wk🤬iaj w niedzielne, wolne od wykładów południe.
podpis użytkownika