📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:20

Sprawdź sobie wpierw znaczenie słowa "etniczność" a dopiero potem zabieraj głos bo poważnie zadajesz pytania z dupy wzięte i wygląda to jakbyś chciał coś na siłę wyciągnąć z kontekstu - śmiesznie się to czyta
Znów w Twojej wypowiedzi pojawia się nazista i aryjczyk - i jak zwykle chybione strzały z Twojej strony [chyba że celujesz we własne stopy]...
Reszta wypowiedzi to czysty bełkot i naprawdę polecam wpierw poczytać na dany temat a potem zabierać głos.

Znów w Twojej wypowiedzi pojawia się nazista i aryjczyk - i jak zwykle chybione strzały z Twojej strony [chyba że celujesz we własne stopy]...
Reszta wypowiedzi to czysty bełkot i naprawdę polecam wpierw poczytać na dany temat a potem zabierać głos.

Hauer88, serio myślisz, że poświęcę tyle czasu na czytanie NR-owskiej propagandy? Płacą Ci za to, że ją uprawiasz w internecie? Aha, żeby nie było, że nie czytam jakiś zasranych przemówień, a je krytykuje, dlatego zadam Ci z góry pytanie: Czy Ty czytasz lub słuchasz przemówień gejów i lesbijek?
Możesz mi to streścić i porozmawiamy
Możesz mi to streścić i porozmawiamy

Hauer88 napisał/a:
Czytam dla rozrywki
Ostrząc w tym czasie nóż?

erni13 napisał/a:
Jako, ze nadchodza wybory w Niemczech, pojawiaja sie plakaty, w tym partii PRO-NRW, ktora reklamuje sie pieknym haslem ,,Freheit Statt Islam" (Wolnosc zamiast Islamu), we Francji trzecie miejsce zajala partia nie lubiaca (delikatne okreslenie) Turbanow... Niemcy ZDECYDOWANIE wola emigrantow ze wschodu Europy, niz Arabow, wiec to sie skonczy...
Pojawił się promyk nadzieii

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie