📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:27

Hauer88 Ty przeczytałeś te brednie czy tylko bezmyślnie robisz kopiuj-wklej? Przecież każdy jeden punkt tego "radykalizmu narodowego" kłóci się z innym i daje nam obraz "radykalnych narodowców" jako osób, które chciałyby mieć ciastko i jednocześnie zjeść ciastko i jednocześnie mieć kase ze sprzedania ciastka. Wróćcie do szkoły, skończcię parę klas gimnazjum i dopiero wtedy zabierajcie się za zbawienie świata
szkoda ze biali jako potega swiatowych cywilizacji, stworzylismy wszystko niemal czym teraz zajmuje sie swiat teraz upadamy na samo dno i niedlugo wyginiemy

bloodwar napisał/a:
Hauer88 Ty przeczytałeś te brednie czy tylko bezmyślnie robisz kopiuj-wklej? Przecież każdy jeden punkt tego "radykalizmu narodowego" kłóci się z innym i daje nam obraz "radykalnych narodowców" jako osób, które chciałyby mieć ciastko i jednocześnie zjeść ciastko i jednocześnie mieć kase ze sprzedania ciastka. Wróćcie do szkoły, skończcię parę klas gimnazjum i dopiero wtedy zabierajcie się za zbawienie świata
Odnieś się do konkretnych punktów a nie generalizuj - wtedy dalsza dyskusja będzie możliwa.

" "Antyrasista" to inaczej Anty-biały "
Jeśli jakiś np. murzyn jest antyrasistą to jest anty-biały? To się wzajemnie wyklucza.
Jeśli jakiś np. murzyn jest antyrasistą to jest anty-biały? To się wzajemnie wyklucza.
Widzę mistrz łapania za słówka i manipulacji cytatami już się pojawił. Bloodwar tak na prawdę Hauer88 pierwszą wypowiedzią obala wszystkie twoje argumenty, tylko proszę przeczytaj dokładnie to co jest tam napisane, a ja odniosę się tylko do jednego twojego argumentu, który najbardziej mnie uderzył, a mianowicie "osiedlenia w kraju pochodzenia". Czy wiesz coś na temat wojen w Afryce południowej po latach 50.? Czy wiesz na czym polega wojna w Sudanie? Czy może skąd się bierze ogromna nie chęć Chińczyków czy Koreańczyków do Japonii? Tutaj nie chodzi o żadne akcje mające na celu wywalenie Ż__ów z naszych granic i zabranie im majątków, tutaj chodzi o to, żeby nikt nie wpieprzał się do czyjegoś ogródka i nie mówił mu gdzie ma postawić drzewko, a gdzie krzaczek. Myślę, że odpowiedź na twój argument o tym, jakoby Europa była ogromnym miksem ras i kultur, to proszę odpowiedź mi kim jest Turek mieszkający w Berlinie od 3 pokoleń, który nawet nie ukończył niemieckiej szkoły i zna niemieckiego tyle, co sezonowi robotnicy na szparagach? I błagam nie mów mi, że pokazuję przejaskrawiony obraz, ponieważ takich osobników jest tam na pęczki.
Dobrze, że ludzie to widzą, ale na odwrócenie tego jest już za późno, bo kiedyś powstała w Europie taka wspaniała organizacja, która traktuje rodzimych mieszkańców Europy gorzej niż przyjezdnych. Wszak, jeśli Unia upadnie to wtedy dopiero będzie możliwość "naprawienia" wszystkiego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie