📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
vito napisał/a:
to jest forum, tu się dyskutuje
zielona butelka tylko tyle powiem!
A no spoko,też lubię piwo z mojego regionu
BTW opowiem wam historie filmiku, bo się fajnie spinacie co porpawia mi humor.
Filmik został nakręcony w poprzedenie wakacje w trakcie jakiegoś tam alkoholowego grilla bez grilla, pierwszą publiczna emisje miał na zlocie sadistica w sierpniu (emisja z telefonu). Reżyserowany jest przez studenta marketingu i pierwotnie miał zostać użyty w trakcie obrony jego pracy mgr (jako swoiste Wunderwaffe), lecz temat uległ zmianie, co za tym idzie plany też.
Teraz czekam na kolejne napinki
Filmik został nakręcony w poprzedenie wakacje w trakcie jakiegoś tam alkoholowego grilla bez grilla, pierwszą publiczna emisje miał na zlocie sadistica w sierpniu (emisja z telefonu). Reżyserowany jest przez studenta marketingu i pierwotnie miał zostać użyty w trakcie obrony jego pracy mgr (jako swoiste Wunderwaffe), lecz temat uległ zmianie, co za tym idzie plany też.
Teraz czekam na kolejne napinki
Się cieszcie, że nie musicie pić litewskich szczyn nazywanych tutaj piwem.
PERLA CHMIELOWA NASZA KROLOWA !
a lech to dla dziewczyn jest, jak te inne hajnekeny i żywce. takie siki weroniki a nie piwo. a jak ktos nie czuje roznicy to sie raczej znawca piwa nazwac nie moze. piwo musi miec gorycz i czasem morde wykrzywic glebokim smakiem a nie wchodzic jak sok z procentami
@ dwakilo
A Svyturys ? Baltas chociażby ? Litewskie piwo.
Jedne z lepszych jakie powstają.
A Svyturys ? Baltas chociażby ? Litewskie piwo.
Jedne z lepszych jakie powstają.
Każde piwo, które ma okres ważności większy niż 30 dni to nie jest prawdziwe piwo.
Taka prawda że Lech itp. to produkty piwopodobne, dlatego spece od tyskiego, żubra, tatry i harnasia mogą sobie darować komentarze. Polecam filmik pokazujący różnice facebook.com/Piwoteka
Mieszkam 10km od browaru Czarnego Smoka. Browar Fortuna rządzi!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie