No ale o co k🤬a chodzi? Powinniśmy ją skądś kojarzyć czy po prostu kloszardówa nagrywa filmy do neta licząc na swoje 5 sekund sławy i jakiś hajs wrzucając to do neta?
Sporo jej na YT, i to od dawna
No ale o co k🤬a chodzi? Powinniśmy ją skądś kojarzyć czy po prostu kloszardówa nagrywa filmy do neta licząc na swoje 5 sekund sławy i jakiś hajs wrzucając to do neta?
przygadał kocioł garnkowi
Od kiedy Trzasku dawał kase za darmo. To raczej pisiorku mają elektorat patologii i nierobów żyjących z 800+ swoich bachorów.
A kto dofinansował antypolski film holland o straży granicznej? Kto za grosze wynajmuje lokal w centrum warszawy organizacji terrorystycznej "ostatnie pokolenie" ? Wy tęczowi nie macie za grosz godności.
A kto dofinansował antypolski film holland o straży granicznej? Kto za grosze wynajmuje lokal w centrum warszawy organizacji terrorystycznej "ostatnie pokolenie" ? Wy tęczowi nie macie za grosz godności.
Wiesz co, chyba nie do mnie pisałeś, Ja - nie tęczowy, jakby coś, OK?
Obraża mnie...Nie lubię lewactwa.
Ale uważam polityczne show - jako tylko i wyłącznie show, czyli wszystkie partie są razem ze sobą przeciwko nam, zwykłym ludziom.
Robią polityczne show. Spektakl.
A ludzie cierpią. Kłócą się o to jaki polityk ma większą racje.
Coś jak w filmie "Dzień Świra" - moja racja, nie moja...
""Moja racja jest mojsza niż twojsza. Właśnie moja racja jest najmojsza”. „Nam więcej się należy, ja chcę mieć najwięcej”. Pamiętacie państwo zapewne sceny wojny polsko-polskiej z filmu Marka Koterskiego „Dzień świra”."
Pozdro.
Życzę miłego wieczoru.
Od kiedy Trzasku dawał kase za darmo. To raczej pisiorku mają elektorat patologii i nierobów żyjących z 800+ swoich bachorów.