Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Antysystemowcy
Uzi99 • 2025-04-28, 16:44
Jak widać u antysystemowcow wszystko w porządku ....każdy zadowolony ....a wy debile do pracy chodzicie 🤣🤣🤣🤦🏻 francuski mad-max w wykonaniu Polaków

Zmieniono 2 razy Zgłoś
KuBuX 2025-04-29, 10:35 2
Oj k🤬a Wy idioci, nawet na sadolu Was podzielili pajace ze stolicy idzcie sie k🤬a wszyscy jebnac na line.. pamietajcie, tylko nie na trzaskowskiego
Zgłoś
darek1234 2025-04-29, 13:40
Velture napisał/a:

No ale o co k🤬a chodzi? Powinniśmy ją skądś kojarzyć czy po prostu kloszardówa nagrywa filmy do neta licząc na swoje 5 sekund sławy i jakiś hajs wrzucając to do neta?

Sporo jej na YT, i to od dawna
Zgłoś
esa 2025-04-29, 18:08
Velture napisał/a:

No ale o co k🤬a chodzi? Powinniśmy ją skądś kojarzyć czy po prostu kloszardówa nagrywa filmy do neta licząc na swoje 5 sekund sławy i jakiś hajs wrzucając to do neta?

przygadał kocioł garnkowi
Zgłoś
ZGRED2 2025-04-29, 23:26
@Pablohasan85: ja to bym ją do pralki wrzucił na program szybki, i na kija normalnie.
Zgłoś
Winston_Wolf 2025-05-04, 21:08 1
mynameisgod napisał/a:

Od kiedy Trzasku dawał kase za darmo. To raczej pisiorku mają elektorat patologii i nierobów żyjących z 800+ swoich bachorów.

A kto dofinansował antypolski film holland o straży granicznej? Kto za grosze wynajmuje lokal w centrum warszawy organizacji terrorystycznej "ostatnie pokolenie" ? Wy tęczowi nie macie za grosz godności.
Zgłoś
mynameisgod 2025-05-04, 22:05 1
Winston_Wolf napisał/a:

A kto dofinansował antypolski film holland o straży granicznej? Kto za grosze wynajmuje lokal w centrum warszawy organizacji terrorystycznej "ostatnie pokolenie" ? Wy tęczowi nie macie za grosz godności.

Wiesz co, chyba nie do mnie pisałeś, Ja - nie tęczowy, jakby coś, OK?
Obraża mnie...Nie lubię lewactwa.

Ale uważam polityczne show - jako tylko i wyłącznie show, czyli wszystkie partie są razem ze sobą przeciwko nam, zwykłym ludziom.

Robią polityczne show. Spektakl.
A ludzie cierpią. Kłócą się o to jaki polityk ma większą racje.
Coś jak w filmie "Dzień Świra" - moja racja, nie moja...

""Moja racja jest mojsza niż twojsza. Właśnie moja racja jest najmojsza”. „Nam więcej się należy, ja chcę mieć najwięcej”. Pamiętacie państwo zapewne sceny wojny polsko-polskiej z filmu Marka Koterskiego „Dzień świra”."

Pozdro.
Życzę miłego wieczoru.
Zgłoś
Winston_Wolf 2025-05-04, 22:08 1
[ Dodano 2025-05-04, 22:34 ]
Rick83 napisał/a:

Od kiedy Trzasku dawał kase za darmo. To raczej pisiorku mają elektorat patologii i nierobów żyjących z 800+ swoich bachorów.

Zgłoś