Antyszczepionkowcy w natarciu!
Co ma wspólnego pożar wieżowca z antyszczepionkowcami? Jak szukasz atencji, to wyp🤬alaj na kwejka lub tiktoka, cioto.
Zeszyty już spakowane?
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitlera co ma konfederacja do antyszczepionkowców? Sam właśnie wcisnąłes politykę tu.
Nie wiem czy odpisywać na takie głupie pytania i zniżać się do twojego poziomu, ale powiedz mi, która partia najgłośniej szczeka i jest w ogóle za brakiem jakichkolwiek szczepień i tych, które wykonujemy od lat i na covid ? Partia Przyjaciół Piwa Ibisza czy Konfa ? Chciałeś zabłysnąć nie wyszło.
Nie wiem czy odpisywać na takie głupie pytania i zniżać się do twojego poziomu, ale powiedz mi, która partia najgłośniej szczeka i jest w ogóle za brakiem jakichkolwiek szczepień i tych, które wykonujemy od lat i na covid ? Partia Przyjaciół Piwa Ibisza czy Konfa ? Chciałeś zabłysnąć nie wyszło.
Konfa nie jest przeciwko tradycyjnym szczepieniom, tylko przeciwna temu eksperymentowi.
Jak to się dzieje, ze im ktos bardziej tepy tym glosniej krzyczy..?
taka partia którą wybrałeś w swoim marnym umyśle. Programowanie imbecyli ciąg dalszy.
Jak mnie wk🤬ia jak gimbusy wyp🤬alają wszędzie szczepy, Antyszczepy. Przyszedłem tu oglądać filmiki, a nie otrzymać dawkę niedorozwoju z konfederacji. Kto ma zdechnąć ten zdechnie skończcie o tym codziennie p🤬lić.
Jak mnie wk🤬ia jak gimbusy wyp🤬alają wszędzie szczepy, Antyszczepy. Przyszedłem tu oglądać filmiki, a nie otrzymać dawkę niedorozwoju z konfederacji. Kto ma zdechnąć ten zdechnie skończcie o tym codziennie p🤬lić.
Jakiej Konfederacji? Twoja matka chyba paliła jak była w ciąży.
a co ma konfederacja do antyszczepionkowców? Sam właśnie wcisnąłes politykę tu.
Co ma konfederacja do antyszczepow xD ? Ty jesteś glupi czy p🤬lniety ?
Ale śmieszne dziwadło z Ciebie

a co ma konfederacja do antyszczepionkowców? Sam właśnie wcisnąłes politykę tu.
Zasadniczo jest to partia wolnościowa, walcząca z faszyzmem sanitarnym, więc ma coś tam wspólnego ze szczepieniami. Nie będę używał tutaj syjonistycznych fraz, wymyślonych do skłócenia narodu, bo to nie szczepienia są problemem - dla mnie niech idioci sobie po trzy dawki na miesiąc przyjmują - tylko stalinowskie metody segregowania i kontrolowania społeczeństwa. Śmierdzące lewactwo szykuje nam swoją tępota Orwellowską rzeczywistość, ale im to się przecież podoba.
Dokładnie nie maja nawet co zaczynać gasić i tak to nic nie da, raczej pilnują aby na okoliczne budynki się nie przeniosło A co to był za budynek ?
baza reptilian gdzie wszczepiają autyzm ażeby Bill Gates mógł produkować chipy z ludzi
podpis użytkownika
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc #1 NWords smuggler!