Antyterroryści znowu w akcji ...
Są słowa na K , strzały i wybita szyba.
Video już działa...
Nie chcąc was zdenerwować nie wrzucę już innych filmików tego typu.
Chętnych odsyłam na jutube "Kryminalne Gry"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-28, 20:36
No, nasi policyjni antyterroryści są zajebiści
Antyterroryści pomylili mieszkania. "Bałam się, że nas pozabijają"
rmf24.pl/fakty/polska/news-antyterrorysci-pomylili-mieszkania-balam-si...
@up ty chyba jednej rzeczy nie rozumiesz. To nie od nich zależy gdzie działają, oni mają określone od kogoś wyżej, gdzie mają działać, więc to nie oni dali dupy a informator. Oni wykonali swoją robotę jak należy, tylko że w złym mieszkaniu.
konto usunięte
2013-06-28, 20:41
@up nie ATcy tylko pracownik osiedla wskazał złe mieszkanie. Po za tym ATcy to nie nadludzie, nie potrafią patrzeć przez zamknięte drzwi, więc jak mieli wejść do dobrego mieszkania jak na drzwiach nie było nawet numerów?
konto usunięte
2013-06-28, 20:44
Jankes360 napisał/a:
Po za tym ATcy to nie nadludzie
Pewnie dlatego nie potrafią przeskoczyć płotu?
konto usunięte
2013-06-28, 20:47
@ Pan_Generał weź nie siej debilizmów .Jakbyś nie wiedział to jest wina wywiadu, a AT dostaje tylko nr mieszkania. I też głupie piedolenie z twojego linku , napisz mi jak mieli się zachować jeżeli potencjalnie w tym lokum jest wróg , co mają z pełną dozą kultury i saławiru spytać się po wyważeniu drzwi czy nie przeszkadzają
konto usunięte
2013-06-28, 20:50
Ostatnio jakoś dużo o antyterrorystach
Wielki szacun dla chłopaków. W tańcu się nie peirdolą.
@Pan_Generał
Koleś z BOA akurat ma na sobie paredziesiąt kilo szpeju i być może czymś zahaczył o ten płot. Po za tym .. a z resztą i tak po twoich wypowiedziach widać, że nie da się tobie wytłumaczyć wartości policji
konto usunięte
2013-06-28, 20:55
konto usunięte
2013-06-28, 20:58
Jadę tam w poniedziałek na delegacje do ośrodka dostawić kocioł gazowy w kotłowni
Może jeszcze coś ciekawego będzie się działo...
konto usunięte
2013-06-28, 20:59
panie generale czyżbyś był nadczlowiekiem z gwardii straży miejskiej albo elity bodyguardów z tesco ze robisz za speca z AT
konto usunięte
2013-06-28, 21:08
@ pan generau W dupie byles, gowno widziales
konto usunięte
2013-06-28, 21:15