Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:44
Może nie na czasie, ale dopiero teraz znalazłem ten filmik.

Apel gen. Zbigniew Ścibor-Rylski, z okazji rocznicy wybuchu powstania warszawskiego do tłumu kibiców.
Nie wiem jak do was, ale do mnie przemawia sto razy bardziej niż transmitowane w TV coroczne p🤬lenie prezydenta czy też premiera.

Ciekawe że takich kibiców nigdy w TV nie pokazują.
Zgłoś
Hunter562 2011-08-18, 22:27 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-18, 22:30
Hunter562 daj Boze, zeby taki sie pojawil!
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-18, 22:30 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Cryan 2011-08-18, 22:34 1
Zgłoś
gab. 2011-08-18, 22:34 3
chwała wielkiej Polsce !
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-18, 22:35 21
Cytat:

Facet ma być agresywny! Ma być gotowym do walki o żonę, córkę, ojczyznę!

AMEN.
Zgłoś
KaOeNDeI 2011-08-18, 22:43 1
To jest prawdziwy BOHATER! Własnie ktoś taki powinien być przykładem! Zawsze byłem patriotą lokalnym piszcie co chcecie... ale po tej wypowiedzi widze że skoro kiedyś dało sie być POLAKIEM to teraz też sie musi do k**wy nędzy dać!
Zgłoś
Damain 2011-08-18, 22:53 9
Jeden z niewielu filmów na sadistu, nad którym trzeba się zastanowić, a nie pośmiać i trollować w komentarzach.
Zgłoś
Radoslaf 2011-08-18, 23:03 2
Wystarczyłoby dziesięciu takich zamiast 460 buraków w stolicy i w Polsce działoby się o wiele lepiej.
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-18, 23:04 1
@Hunter562

wszystko spoko, ale za ustawki poza miastem kibice nie są ganiani? mimo, że wszyscy pojawiają się tam dobrowolnie to i tak czekają na nich sankcje. żyjemy w państwie policyjnym i oby to jak najszybciej się zmieniło.
Zgłoś
MASTERVOLUME 2011-08-18, 23:20
Przynajmniej umieją hymn zaśpiewać
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-18, 23:24
Zgłoś
krzychu2lv6 2011-08-18, 23:30 1
prawdziwi Polacy żyli wtedy i została ich garstka. My to leniwe, głupiutkie cip..czki , taka smutna prawda. Gdyby było inaczej nie było by takiego lekceważenia przez rząd bo by się bali.
Zgłoś
Psychoprzemek 2011-08-18, 23:36
a ja czekam na mozliwosc dodania "soku marchefkowego", jak cos jest DUPNE!!!!
Zgłoś
sebool12 2011-08-18, 23:56 1
Zbigniew Ścibor-Rylski, ps. Motyl, Stanisław (ur. 10 marca 1917 w Browkach)

Czyli, jak się nie mylę on ma już 94 lata? :O Żebym ja chociaż 80 dożył to będzie dobrze...
A tak wracając do tematu, widać że pomimo tylu lat nadal wierzy w swoje ideały. Też chciałbym być takim patriotą, ale widząc co się dzieje w tym kraju... po prostu nie jestem w stanie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem