Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
Może nie na czasie, ale dopiero teraz znalazłem ten filmik.

Apel gen. Zbigniew Ścibor-Rylski, z okazji rocznicy wybuchu powstania warszawskiego do tłumu kibiców.
Nie wiem jak do was, ale do mnie przemawia sto razy bardziej niż transmitowane w TV coroczne p🤬lenie prezydenta czy też premiera.

Ciekawe że takich kibiców nigdy w TV nie pokazują.
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-19, 0:05 1
ostatnie pokolenie.
Zgłoś
omgwtflol 2011-08-19, 0:37 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-19, 0:37 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nanab 2011-08-19, 1:03 2
No dobra, dziadek sobie przemówił, poklaskali ale o co chodzi z tym "śmierdzi pała bohaterów"?

Zjednoczenie było by napewno-grupa na fejsie, komentarze na śledziku na NK i nowe jednoczące słit focie.
Zgłoś
kenizeg 2011-08-19, 1:05
Kod:
"śmierdzi pała bohaterów"?

cześć i chwała.
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-19, 1:08 3
Chyba pierwszy filmik na sadisticu przy którym się wzruszyłem taki człowiek zasługuje by po śmierci zostać pochowanym koło Piłsudzkiego a nie kaczka...
Zgłoś
Pener 2011-08-19, 1:11
Cytat:

Chyba pierwszy filmik na sadisticu przy którym się wzruszyłem taki człowiek zasługuje by po śmierci zostać pochowanym koło Piłsudzkiego a nie kaczka...

sadol.pl/apel-do-kibicow-gen-zbigniew-scibor-rylski-vt85836.htm764734
Zgłoś
Hunter562 2011-08-19, 1:37 1
Zgłoś
Zdunkov 2011-08-19, 1:43 3
Zgłoś
arroyo 2011-08-19, 1:46 2
Niech Tusk zobaczy ten film, to zamknie teraz Muzeum Powstania Warszawskiego
Zgłoś
Miles87 2011-08-19, 2:15 1
W moim sercu BIAŁA GWIAZDA i wierzę że za Polskę walczył bym dzisiaj nie z przymusu ale i z własnej woli.
Zgłoś
sikorro 2011-08-19, 4:26 1
dziwne że dopiero teraz ten filmik ktoś wrzucił. sprawdźcie kanał idar0s, od niego to rzucone, ma też kilka ciekawych filmików ;d
Zgłoś
Boingu 2011-08-19, 5:09
@KeithFlint
Może te powstania na Śląsku były wygrane, ale dla mnie zwykli, szarzy obywatele Warszawy to są jednak zwycięzcy, oddali życie po to żeby pokazać Szkopom, że mordować, gw🤬cić, kraść to oni mogą sobie w Czechach, Austrii czy Afryce Północnej. I jak wyobrażasz sobie bijatyki na stadionach, co by zostało ze stadionów?
Zastanów się serio zanim coś napiszesz...
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2011-08-19, 8:05
Zgłoś
Nerki 2011-08-19, 8:08 1
pmn napisał/a:

to jest bohater... moim zdaniem sto pięćdziesiąt tysięcy razy bardziej (może ktoś pomonoży ile to jest :0) tacy ludzie powinni leżeć na Wawelu niż kwa kwa kwa....

Wybacz, ale 150 000 x 0 to nadal 0.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem