@kikutnik666
Też mam znajomego muzułmanina, wykształcony facet w średnim wieku. Do rany przyłóż miły człowiek. Tylko jak popił trochę wina to zaczął się uzewnętrzniać jak to izrael trzeba zniszczyć i kiedyś im się to uda.
Nie widzisz jacy oni są albo nie chcesz widzieć.
konto usunięte
2012-12-01, 13:58
Prawica = Podludzie lubiący fisting analny w "męskim" gronie
Uwaga!Hitler też był prawicowcem!!!
Pjona i pozdro.
polski z malej bo jakiej ''wielkiej''... widać że kolega po podstawówce/
Shatter napisał/a:
Uwaga!Hitler też był prawicowcem!!!
Propaganda komuszego gówna ma się dobrze
konto usunięte
2012-12-01, 14:18
~Sklej napisał/a:
Propaganda komuszego gówna ma się dobrze
Atenszyn!Mamy tu wkurzonego narodowca który musi odreagować swoje przegrane życie wyzywaniem innych.
Shatter napisał/a:
Atenszyn!Mamy tu wkurzonego narodowca który musi odreagować swoje przegrane życie wyzywaniem innych.
Atenszyn! Mamy tu niedojrzałego trolla, który musi odreagować swoje kompleksy imputując innym swoje wizje osób o innych poglądach. Ssij gruz lewaczkÓ
konto usunięte
2012-12-01, 14:51
~Sklej napisał/a:
Atenszyn! Mamy tu niedojrzałego trolla, który musi odreagować swoje kompleksy imputując innym swoje wizje osób o innych poglądach. Ssij gruz lewaczkÓ
Nie mam kompleksów.Nie jestem polakiem cebulakiem...
Shatter napisał/a:
Nie mam kompleksów.Nie jestem polakiem cebulakiem...
Aaa, jesteś zapewne jednym z tych nowoczesnych, postępowców obrzucających gównem religię, odrzucających tradycję i kulturę oraz zwolennikiem eurokołchozu "bo tusk załatwi nam 300 mld euro"
wortor napisał/a:
Ależ oczywiście, że będziemy, jak również szyderczo się usmiechać czytając komentarze prawicowych frustratów
btw. może zamiast tak bardzo interesować się kto co robi ze swoim 'interesem' zainteresuj się własnym, no chyba, że nie ma czym:>
Z takim ryjem jak twój to się nie dziwię że propagujesz publiczną masturbację.
KLIK
Dlaczego wam prawicowcom walka o swobody obywatelskie zawsze kojarzy sie z gejowskim sexem?
Jakas fiksacja analna? Jestes krypto gejem i oskarzajac innych o homoseksualizm probujesz tuszowac swoje kompleksy i ukryte pragnienia?
konto usunięte
2012-12-01, 16:09
Przed chwilą mówiłeś, że Cie to nie interesuje bo masz swoje życie, a teraz o to pytasz. No chyba, że mnie podrywasz, to przepraszam ale muszę odmówić.
A choćby dlatego, że tacy ludzie was reprezentują jak biedroń, legierski czy jakieś inne grodzkie i tacy się wypowiadają w imieniu środowisk lewicowych i takim przyklaskujecie.