👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chciała hodować warzywo to niech w ogrodzie siedzi a nie autem jeździ...
i tak mi się jeszcze kawał przypomniał:
Co jedzą kanibale wegetarianie...??
Ludzi warzywa
i tak mi się jeszcze kawał przypomniał:
Co jedzą kanibale wegetarianie...??
Ludzi warzywa

ich największy skarb - chłopiec z porażeniem mózgowym, redaktorzy tvnu nie tracą poczucia czarnego humoru. a tak poza tym, to dziwię się, że ta kobieta wychowuje to dziecko. nie dziwie się za to, że jest samotną matka. po co facet ma się męczyć skoro może mieć następną rodzinę i zdrowe dziecko. z żoną już uzgodniliśmy, że jeśli urodzi nam się down albo dziecko z takim defektem, zostawimy je w szpitalu. to nie jest choroba, z której można wyjść, coś co można przezwyciężyć, ale do końca życia męczysz się z warzywem, którego życie jest tylko teoretyczne. może i wygląda jak człowiek, ale poza tym posiada tylko podstawowe biologiczne odruchy. nie jestem jakimś nazistą, który by takich ludzi "utylizował", ale nie można skazywać normalnych ludzi, zwłaszcza takich, których dochody są niewielkie, jak ta pani na filmie, na coś takiego. należy stworzyć dla nich specjalne ośrodki, gdzie będą mieć specjalistyczną opiekę.
byla podobna akcja z audi 80 w katowicach to oddali wozek bez auta debilowi

ja też jestem biedny, zawsze wykupuje AC bo nie stać mnie na stratę auta i kupno następnego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie