👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawi mnie co to za wódka, po której zawsze prowadzi.
Na jednym z filmików widać, że na etykiecie napisane jest 40 Volt a koleś po wypiciu takiej butelki chodzi jak gdyby nigdy nic i jeszcze prowadzi.
Znam parę osób, które potrafią pić wódkę w ilościach przemysłowych i później prowadzić ale nijak mają się do tego pana jeśli chodzi o ich gabaryty.
Chciałbym zobaczyć filmik bez cięć jak pije taką flaszkę i później wskakuje do przerębla na suchara.
Na jednym z filmików widać, że na etykiecie napisane jest 40 Volt a koleś po wypiciu takiej butelki chodzi jak gdyby nigdy nic i jeszcze prowadzi.
Znam parę osób, które potrafią pić wódkę w ilościach przemysłowych i później prowadzić ale nijak mają się do tego pana jeśli chodzi o ich gabaryty.
Chciałbym zobaczyć filmik bez cięć jak pije taką flaszkę i później wskakuje do przerębla na suchara.
Człowiek z pasją. Jego filmy dowodzą, że człowiekowi nie potrzeba wiele do szczęścia.

Ten koles byl smieszny 2 lata temu. Teraz kazdy jego filmik to gowno jak u HowToBasic.

@up Ty nigdy nie bedziesz ani smieszny ani zabawny. Za to durniem bedziesz cale zycie.

Dobra będę pierwszy. "stop making stupid people famous". Co w tym takiego, ze jakiś pojeb napił się wódki na śniegu? Krajobrazy można oglądać bez tego głupiego ryja oddalonego 15cm od kamery.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie