Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pantilion 2018-05-21, 12:34 2
K🤬a zazdroszczę gościowi takiego luźnego podejścia do życia

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
nowynick 2018-05-21, 12:39 6

kup dwie flaszki i pojedź do lasu, w czym problem?
Zgłoś
Pantilion 2018-05-21, 13:15 2
nowynick napisał/a:

kup dwie flaszki i pojedź do lasu, w czym problem?

Gdyby tylko o to chodziło to nie był by problem, bo mieszkam niedaleko lasu Chodzi mi raczej o brak czasu i inne myślenie. Teraz kiedy mam już rodzinę wolny czas poświęcam im, ale nie powiem... tęsknię za tą beztroską i pójściem w plener z kumplami

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Wiewór 2018-05-21, 13:30 11
Widzę, że po wizycie w Polsce pozostała mu słabość do kiełbachy z grilla i żubrówki

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
dennissliwa 2018-05-21, 13:43 1
napije sie i jezdzi samochodem.
Zgłoś
janlew 2018-05-21, 13:47 1
W Norwegi można jeździć naj🤬ym wódą?
Zgłoś
Wiewór 2018-05-21, 13:50 29
Można. Grozi tylko pozbawienie wolności odbywane w luksusowym hotelu.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
woytasw 2018-05-21, 14:30 3
Ten polski akcent to zgnite progi w aucie czy kaczka w kieliszku z winem?
Zgłoś
Essent 2018-05-21, 18:59
Uwielbiam ścieżkę dźwiękową tego gościa.Aż mam ochotę napić się wódki z nim
Zgłoś
macioshow 2018-05-21, 20:18 10
Polski akcent to jeżdżenie pożartym przez rdze samochodem w stanie nietrzeźwości
Zgłoś
jbone 2018-05-21, 20:36
Pantilion napisał/a:

Gdyby tylko o to chodziło to nie był by problem, bo mieszkam niedaleko lasu Chodzi mi raczej o brak czasu i inne myślenie. Teraz kiedy mam już rodzinę wolny czas poświęcam im, ale nie powiem... tęsknię za tą beztroską i pójściem w plener z kumplami

nie ty jeden się wp🤬liłeś-jeździłem z kumplami 5 lat do lasu jaralismy blanty i słuchaliśmy lasu.znalazły sie dziewczyny i paczka sie rozj🤬a każdy poszedł w swoją stronę.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2018-05-21, 22:22 7
up. jak ktoś p🤬dą się urodzi kanarkiem nie umrze, jesteście tak zwanymi pantoflami i tyle, mam żonę i dziecko i wszystko można pogodzić i dogadać się, a najlepsze są takie związki gdzie facet nie może wyjść na piwo na godzinę a laska zap🤬la po dyskotekach z koleżankami co weekend

podpis użytkownika

Zgłoś
z................0 2018-05-22, 0:46 7
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-05-22, 0:51 4
@jbone to jeździj sam, co ty dziecko jesteś, że potrzebujesz w lesie całej kompani, żeby Cię chronić w ciemności? Weź flachę, weź blanta i szuraj do lasu, napij się, zajaraj, znajdź jakieś dobre miejsce, gap się w gwiazdy i kmiń nad życiem.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie